Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EVIL INVADERS - 'Raising Hell; klip-premier a belga thrasherek új mini-albumáról


2016-09-21

Az Evil Invaders hamarosan egy négy-számos "szörnyeteget" szabadít a világra, és még Budapestre is ellátogat!

Az 'In For The Kill' című EP-t szeptember 30-án adja ki az osztrák Napalm Records (a lemez kizárólag a kiadó online shop-ján keresztül lesz elérhető). Az albumra két vadonatúj dal ('As Life Slowly Fades', 'Raising Hell') és két koncertfelvétel ('Pulses Of Pleasure', 'Victim Of Sacrifice') került fel.

"Készüljön fel mindenki maximális sebességre, csonttörő riffekre és arcpirító szólókra. A támadás brutális lesz!"

A 'Raising Hell' című dalhoz hivatalos videoklip is készült. A gitáros, Joe erről így nyilatkozott: "A 'Raising Hell' az egyik legenergikusabb dalunk. A lazítás nélküli turné-életről szól. Ha még nem hallottátok, képzeljétek el a Motörhead-et maximális sebességen, és megkapjátok a végeredményt! A klip forgatása előtt úgy döntöttünk, hogy egy performansz-videót készítünk, mivel így lehet a leginkább vizualizálni az erőt, a sebességet és az adrenalint, amit ez a szám eleve tartalmaz. Szóval keljetek fel, és ébresszétek fel a kibaszott poklot!".

Alább elérhető az EP hivatalos videó-előzetese. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az Evil Invaders - szintén a Napalm Records jóvoltából 2015. március másodikán jelentette meg legutóbbi nagylemezét, a 'Pulses Of Pleasure'-t; méghozzá CD-n és limitált LP formájában.

Október 26-án a budapesti Barba Negrában lépnek fel a thrasherek, a Suicidal Angels, a Skull Fist, a Crisix és a Mortillery társaságában!



EVIL INVADERS - 'Raising Hell; klip-premier a belga thrasherek új mini-albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás