Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az ALLEGAEON új videoklipje: 'All Hail Science'!


2016-08-30

A Colorado-i modern, technikás death metal csapat tagjai bemutatták első dalaikat, melyeket az új énekes, Riley McShane részvételével rögzítettek.

Az Allegaeon és Ezra Haynes énekes útjai tavaly októberben váltak külön. A banda november közepén ért végére az Act Of Defiance-szel közös USA-turnénak, melynek során Riley McShane (Son Of Aurelius, Inanimate Existence, Continuum) állt átmenetileg a banda énekesi posztján. Miután a csapat hazatért a körútról, McShane tagsága állandóvá vált (erről itt írtunk). Sőtmitöbb, az új felállással elindultak az új nagylemez munkálatai is. A csapat Dave Otero (Cattle Decapitation, Scour) producelésében rögzítette negyedik nagylemezét, a 'Proponent For Sentience'-et, aminek megjelenése szeptember 23.-ra várható.

Az új album egy "zeneileg komplex, intelligens és elmélyült anyag, sci-fi témájú, de valóságba hajló dalszövegekkel". Egy előzetes sajtó-közlemény szerint a 'Proponent For Sentience' a Colorado-i banda "eddigi legambíciózusabb, legkiforrottabb munkája".

Íme a lemezborító és a tracklista:

01. Proponent For Sentience I - The Conception
02. All Hail Science
03. From Nothing
04. Gray Matter Mechanics - Apassionata Ex Machinea
05. Of Mind And Matrix
06. Proponent For Sentience II - The Algorithm
07. Demons Of An Intricate Design
08. Terrathaw And The Quake
09. Cognitive Computations
10. The Arbiters
11. Proponent For Sentience III - The Extermination
12. Subdivisions (Rush feldolgozás)

A Metal Blade Records jóvoltából megjelenő 'Proponent For Sentience' előrendelhető ezen a linken (CD-n, dupla LP-n, valamint speciális gyűjtői bőx-szettben, amihez egy eredeti nolchúros Legator gitár is jár). Alább ízelítőként meghallgatható a banda vadonatúj, 'Gray Matter Mechanics - Appassionata Ex Machinea' című dala, ami az első McShane-nel közös kollaboráció eredménye, valamint megtekinthető a 'Proponent For Sentience III - The Extermination' dal hivatalos plythrough-videója, amiben vendégszerepel a Soilwork énekese, Björn "Speed" Strid és a Scar Symmetry gitárosa, Benjamin Ellis:

Az utóbbi dal szintén elérhető (akusztikus) playthrough-videó formájában:

Frissen megjelent a lemez 'All Hail Science' című számának hivatalos klipje is. A videót a denveri Black Sky Sörfőzdében forgatták, az SSS Productions rendezésében:

A banda előző énekesének (Ezra Haynes) távozásáról itt írtunk.

Az Allegaeon 2014. június 23-án adta ki legutóbbi nagylemezét, 'Elements Of The Infinite' címmel, a Metal Blade Records gondozásában. Az album - amiről részletesebben itt írtunk - a Billboard 'Hard Music Chart' kategóriájának 25. helyén végzett.


Itt az ALLEGAEON új videoklipje: 'All Hail Science'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás