Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dallal debütált a KORN a Chicago Open Air fesztiválon (videó)


2016-07-18

A Korn július 16-án, az Illinois-i Bridgeview-beli Toyota Parkban megrendezett Chicago Open Air fesztiválon mutatta be vadonatúj, 'Rotting In Vain' című dalát:

A Korn jelenleg új albumán dolgozik (erről bővebben itt írtunk), de néhány hete jelentettek be egy 'Nocturnal Underground' elnevezésű turnét, melyen a Breaking Benjamin, a Motionless In White és a Silver Snakes is részt vesz. Az észak-amerikai aréna-turné szeptember 24-én indul. A banda teljes idei turné-beosztása itt érhető el.

James 'Munky' Shaffer gitáros néhány napja a Metal Hammer magazinnak adott interjújában árulta el, hogy bandája új lemezén vendégszerepel többek közt Corey Taylor: "Corey az album egyik dalában tűnik fel. Ez a nóta minden bizonnyal nagy rajongói kedvenc lesz, miután barátunk totálisan kiadott magából mindent".

Az album irányzatával kapcsolatosan Munky így nyilatkozott: "A keménységet tekintve, egy tizes skálán - ha a '94-es debütáló albumunkat vesszük tizesnek - ez a lemez egyértelmű kilences". Miután gitárosunk, Brian "Head" Welch az előző lemezünkön visszatért, sikerült beizzítanunk a kerekeket: most már olajozottan működik a gépezet, és nagyon simán haladnak a munkálatok. Head és én közösen írjuk riffeket, és egyszerűen megállíthatatlan a kreativitásunk. Mi vagyunk a Korn jin-jangja".

Head nemrég az alábbiakat nyilatkozta: "Rengeteg agresszió van az új albumon. Remekül szórakozunk a munkálatok során: beülünk a stúdióba, és napi 6-8 órát jammelünk... Az összes új dalt együtt írtunk, ilyen formában. Szerintem ez karrierünk eddigi legfantasztikusabb időszaka".

Welch az új album irányzatával kapcsolatban korábban a következőket is elmondta: "Én és Munky nyolc évre különváltunk, amikor kiléptem a bandából. De aztán újra összehoztunk valamint közösen: ez volt a [2013-as] 'The Paradigm Shift' album. De a kölcsönhatás csak ezt követően forrott ki igazán. Később újra egymáshoz szoktunk - és ez nagyszerű. Épp ezért, a következő lemezünk gitár-központúbb és egy kicsit technikásabb lesz az előzőhöz képest. Persze csak a Korn határain belül. Szerintem tehát mostanra teljesedett ki gitár-fivérségünk; és ez érezteti hatását az új albumon is".

Mint kiderült, a Korn fentebb említett 'Rotting In Vain' című single-dala hivatalos formában július 22-én debütál.

Másik hír, hogy a Korn minap bemutatta 2016-os európai turnéjának hivatalos videó-összefoglalóját. Íme a kisfilm:

A Korn 2013. október 8-án adta ki legutóbbi teljes értékű stúdiólemezét, ami az első album Head visszatérése óta. A 'The Paradigm Shift' című lemez a megjelenés első hetében több mint 46,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 8. helyén végzett. Az anyag producere Don Gilmore [Bullet For My Valentine, Linkin Park, Pearl Jam] volt. Minderről bővebben itt írtunk.


Új dallal debütált a KORN a Chicago Open Air fesztiválon (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás