Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Thobbe Englund gitáros kilép a SABATON-ból


2016-07-25

A svéd metalisták az alábbi online közleményt osztották meg:

"Kollegánk és testvérünk, Thobbe Englund úgy döntött, hogy kilép a Sabaton-ból. Csakis a legjobbakat, a legnagyobb szerencsét és sikereket tudjuk kívánni neki a jövőre nézve; egyben hálásan köszönjük az együtt töltött éveket és fantasztikus pillanatokat, amit közösen éltünk át a színpadon és azon túl!
Thobbe még fellép velünk a nyár folyamán - utolsó koncertjét pedig szülővárosunkban, Falun-ban adja, a saját szervezésű Sabaton Open Air fesztiválon, ami új albumunk, a 'The Last Stand' hivatalos bemutató koncertjét jelenti. Ezután pedig új gitárossal állunk tovább. Szóval ne féljetek, a show nem áll meg!
".

Thobbe a következőket nyilatkozta: "Kedves barátaim! A mai napon úgy döntöttem, hogy kilépek a Sabaton-ből. Hogy miért? ...biztos sokan kérdezitek.
Van egy dolog, amiben igazán hiszek; ez pedig az, hogy mindig, minden esetben a szíved után menj.
Az elmúlt években rengeteget gondolkoztam azon, mitől lehetne tartalmasabb az életem, mi okozna számomra igazi boldogságot... Végül aztán arra jutottam, hogy ki kell terjesztenem kreativitásom; ehhez pedig egy nyugodtabb életre van szükségem; csendre, ami a fénysebességű turnézás nem tesz lehetővé.
Sajnos ennek egyenes következménye, hogy nem találkozhatok veletek, csodálatos rajongókkal - ezért szomorú is vagyok, mivel nagyon fogtok hiányozni. Ennek ellenére azonban továbbra sem állok le a zenéléssel; már komoly terveim vannak a jövőre nézve.
A Sabaton színeiben töltött több észtendő alatt valódi testvérekké váltunk a srácokkal. Mi voltunk a világ legerősebb csapata - egy olyan kötelék jött létre köztünk, amit sosem lehet szétválasztani. Nem szeretnék szentimentális lenni, mert a hozzánk hasonló testvérek egy életen át egymás mellett állnak... inkább boldogan nézek a jövőbe, és amíg nem találkozunk, üdvözöllek bennekeket!
Thobbe
".

Thobbe "Thorbjörn" Englund korábban öt albumot adott ki eredeti bandája, a Winterlong színeiben; majd később másik kettőt Star Queen együttessel. Első szólóalbuma, az 'Influences' szintén a Lion Music kiadónál jelent meg, még mielőtt a zenész csatlakozott eddigi legsikeresebb bandájához, a megállás nélkül turnézó Sabaton-hoz. Legutóbbi önálló lemeze, a 'From The Wilderness' 2015 májusában látott napvilágot.

A Sabaton augusztus 19-én adja ki az új, 'The Last Stand' című albumot, amiről bővebben itt írtunk.


Thobbe Englund gitáros kilép a SABATON-ból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás