Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta a 'Rebels' album első single-dalát a MAJESTY


2016-12-13

A néhány évvel ezelőtt újra összeállt német power metal csapat frontembere, Tarek néhány hete egy vadonatúj videó-üzenetet tett közzé. Később a gitáros is becsekkolt, és immáron további részletek is elérhetők az új album kapcsán.

Az énekes az alább látható videóban elárulja, hogy bandája 2017 elején új albumot jelentet meg, a NoiseArt Records. Tarek szerint ez a lemez "túlragyog" mindent, amit a zenekar eddig letett az asztalra - ezért is illeti a projektet "Majesty 2.0" elnevezéssel. Egy frissebb videóban Tarek az album címét is elárulja: 'Rebels'. Később az is kiderült, hogy a lemez 2017. március 3-án jelenik meg, a lent látható borítóval.

Tarek emellett arról is beszél, hogy a következő album egyik dalához egy valódi rövidfilmet készít a banda - ehhez pedig professzionális / hobbi-filmkészítőket hívnak segítségül. Aki tehát rajong a Majesty zenekarért, és ért a film-rendezéshez, az mindenképp dobjon egy e-mailt a movie@metalentertainment.de címre. További infók az alábbi videókból derülnek ki:

A banda gitárosa, Robin Hadamovsky szintén közzétett egy videó-riportot, amiben elmondja, hogy az új album "zseniális lesz" - "gyorsabb, súlyosabb, erőteljesebb és még több riffet felvonultató", az előző lemezekhez képest.

Az énekes később egy újabb videót osztott meg, amiben elmondja, "milyen sokat jelent neki ez az album", és bemutatja azt is, miként zajlottak a vokál-témák felvételei:

Az újabb stúdió-videó november elején látott napvilágot. Az alábbi felvételen a háttér-vokálok rögzítésének folyamatai kerülnek dokumentálásra:

A 'Rebels' album első single-dala december közepén jelent meg. A dal ingyenesen letölthető a lemez előrendelése esetén. Íme a szöveges videó-premier:

A Majesty aktuális, 'Generation Steel' című albuma 2015. március 20-án került a boltokba, (erről bővebben itt írtunk). Korábban a csapat bemutatta az új album első videoklipjét, a 'Hawks Will Fly'-t; később pedig maga a címadódal hivatalos promó-klipje debütált:


Bemutatta a 'Rebels' album első single-dalát a MAJESTY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás