Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE RAVEN AGE - új videoklippel jelentkezett Steve Harris fiának bandája


2017-02-05

Az Iron Maiden legendás basszusgitárosának fia, George Harris és bandája, a The Raven Age 'Darkness Will Rise' címmel adja ki bemutatkozó albumát, amiről most friss videoklip jelent meg.

A The Raven Age egy londoni dallamos metal banda, melynek öt tagja "rövid idő alatt nagy barátságra tett szert, közös zeneszeretetük és dalszerzői érzékük révén". A Dan Wright és George Harris gitárosok által 2009-ben megalapított együttes 2014. július 5-én adta ki debütáló EP-jét. Ennek munkálatainak idejére már teljes volt a felállás: Matt Cox basszusgitáros 2012-ben, Michael Burrough énekes és Jai Patel dobos pedig 2013 elején csatlakozott a bandához, ami első turnéját Steve Harris mellék-projektje, a British Lion-t kíséretében bonyolíthatta le.

A The Raven Age tavaly egy újabb nagyszabású projektben vett részt; ugyanis magát az Iron Maiden-t kísérte világkörüli 'The Book Of Souls' turnéján. A két zenekar (plusz az Anthrax) először Dél-Amerika nagyvárosait járta. Ezt követte néhány észak-amerikai, japán, kínai, ausztrál és dél-afrikai dátum; nyáron pedig lezajlott az európai turné, aminek keretében a Raven Age is fellépett néhány híres fesztiválon (mint például a Download).

A Raven Age már ekkor bejelentette azt is, hogy a koncertek között véglegesítik első nagylemezük dalszerzői munkáit; amint pedig véget ér a turné, nekilátnak a felvételeknek is; így az album 2017. március 17-én megjelenhet (a BMG jóvoltából); sőt már elő is rendelhető (aki leadja rendelését, az ingyenesen letölthet egy vadonatúj, 'Trapped Within The Shadows' című dalt).

"Mindaz, amit az elmúlt 3 évben véghez vittünk, vezetett ehhez a bejelentéshez... Elmondhatatlanul büszkék vagyunk, és alig tudjuk felfogni azokat a mérhetetlenül pozitív reakciókat, amiket a tavalyi koncertjeink után kaptunk tőletek; így már alig várjuk, hogy hallhassátok ezt a lemezt!" - George Harris.

A The Raven Age első albuma - amit a híres Matt Hyde kevert - 'Darkness Will Rise' címmel kerül forgalomba, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Darkness Will Rise
02. Promised Land
03. Age Of The Raven
04. The Death March
05. Salem’s Fate
06. The Merciful One
07. Eye Among The Blind
08. Winds Of Change
09. Trapped Within The Shadows
10. My Revenge
11. The Dying Embers Of Life
12. Angel In Disgrace
13. Behind The Mask

Alább megtekinthető a banda eddigi legsikeresebb single-dala, az 'Angel In Disgrace' videoklipje (amit egy hét alatt több mint 150,000-en néztek meg a YouTube-on), valamint elérhető a frissen megjelent 'Salem's Fate' című kisfilm).


THE RAVEN AGE - új videoklippel jelentkezett Steve Harris fiának bandája
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás