Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb videó-ízelítő a kettes számú DEVILMENT albumhoz


2016-11-03

Dani Filth (Cradle Of Filth) "horror-metal" bandája néhány hete befejezte a 2014-es 'The Great And Secret Show' album folytatásának stúdió-munkálatait...

A banda az alábbi hírekkel szolgált néhány hete: "A tegnapi napon sikeresen elvégeztük az új Devilment album keverését; és a nagy izgalomban elfelejtettük bemutatni új dobosunkat, Matt Alston-t (akit a lenti képen Colin és Nick épp ki akar végezni). Ő tehát az, aki mindent kiadott a kis fekete szívéből, hogy feldobolja legújabb pokoli ópuszunkat. Matt a korábbi ütősünk, Aaron Boast helyére érkezett - Aaron pedig év elején lépett ki a bandából, annak érdekében, hogy más pályán folytassa karrierjét (egyébként szerda esténként szoktuk őt látni focizni a héttagú 'Metal Gods' csapat színeiben). Szóval az a lényeg, hogy a második Devilment album elkészült - hála a csillagok állásának -, úgyhogy most már a jól megérdemelt ünneplést kell leszervezni! A képen balról jobbra a következő egyének láthatók joviális hangulatban: Matt Alston, Fani Dilth, Lauren Francis, Colin Parks, Nick Johnson".

Dani Filth és bandája a colchesteri JoLi Stúdióban járt promóciós fotózáson.

A zenekar már áprilisban bevonult a Grindstone Stúdióba, hogy felvegye az új albumot, amire többek közt az alábbi dalok kerülnek fel: 'Shine On Sophie Moone', 'Life (Is What You Keep From The Reaper)', 'Hitchcock Blonde', 'JudasStein', 'Hell At My Back', 'Plot Spoiler: There Will Be Monsters'. A legfrissebb hírek szerint a 'Hitchcock Blonde' dalhoz hivatalos videoklip is készül.

A banda új, 'The Mephisto Waltzes' címet viselő albuma november 18-án jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

Dani így nyilatkozott: "A Devilment-en belül mindenki nagyon izgatott aktuális albumunk, a 'II – The Mephisto Waltzes' megjelenése okán. Rendkívül keményen dolgoztunk ezen az anyagon, és bátran kijelenthetjük, hogy egyértelmű előrelépés történt debütáló albumunkhoz képest: fejlettebb, kiforrottabb, disszonánsabb és sötétebb lett ez a dalcsokor, de persze megtartottuk egyedülálló metal-hibrid stílusunkat. Pillanatnyilag nem tudom, mivel lehetne ezt felülmúlni!".

Az alább látható lemezborító kapcsán Dani elmondta: "Az új Devilment lemezborítót egy nemzetközi díjnyertes asszony, Elena Vizerskayaaka Kassandra tervezte. Az ő fotográfus, fénykép-manipulációs tevékenységei kiválóan illenek bandánk kísérteties, mágikus világába. Elena munkásságát sokan Dali-hoz és Magritte-hez hasonlítják, lévén olyannyira komplex ábrázolást prezentál, amit a legtöbben nem is képesek felfogni. Reflekciókkal töltött egzotikus álmok...".

Az album első single-dala, az 'Under The Thunder' az alábbi lejátszón elérhető szöveges videó formájában:

A lemez első két videó-ízelítőjét a Nuclear Blast tette közzé - ebben Lauren Francis és Dani Filth nyilatkozik az album koncepciójáról, a dalokról és a lemezborító kapcsán:

A Devilment egyúttal bejelentett egy decemberi brit turnét, aminek során először hangzanak el a közelgő album dalai.

A Devilment 2014-ben Scott Atkins (Behemoth, Cradle Of Filth, Amon Amarth) producerrel rögzítette bemutatkozó nagylemezét a Suffolk-beli Grindstone Stúdióban. A "tíz sötét, pszichotikus és brutális dalt tartalmazó" 'The Great And Secret Show' című album - melyről korábban itt írtunk - 2014 novemberében jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.


Újabb videó-ízelítő a kettes számú DEVILMENT albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás