Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Újra kiadja két korábbi lemezét a SACRED OATH


2016-08-10

A veterán connecticuti power / thrash metal banda bejelentette, hogy újra piacra dobja saját elnevezésű 2009-es nagylemezét, valamint a 2008-as '...Till Death Do Us Part' koncertalbumot.

Mindkét újrakiadás augusztus 19-én jelenik meg, Európában a Caroline Records jóvoltából.

A 'Sacred Oath' című lemez - aminek 'Counting Zeros' című single-dalát az MTV 'Headbanger’s Ball' című műsorában mutatták be először - elérhető lesz sztenderd és deluxe formátumban is. Az előbbi 10 dalt tartalmaz, az utóbbi pedig 14-et (4 bónusz track került fel rá), plusz egy 16-oldalas szövegkönyvet.

A '...Till Death Do Us Part' című anyag - amit eredetileg 2007-ben rögzítettek, a német Keep It True fesztiválon (ez volt a banda legutóbbi európai turnéja) - a 2008. júniusi megjelenést követően az iTunes 'Top 10 metal-koncertlemez' listájára is felkerült. Az újrakiadás az eredeti borítóval, remaszterizált formában jelenik meg.

"Jó érzés azt látni, hogy a valódi metalzene még mindig él, és mi részesei is lehetünk mindennek” - nyilatkozta a Sacred Oath dobosa, Kenny Evans, 1986 óta tagja a zenekarnak. “Manapság már ennek tudata is boldoggá tud tenni minket. Nagyon örülünk tehát, hogy felkértek minket, adjuk ki újra ezt a két fontos albumot, mivel úgy látszik, még mindig van igény erre a műfajra".

Másik hír, hogy a Sacred Oath jelenleg a 2015-ös 'Ravensong' album folytatásán dolgozik. A tavaly szeptemberben megjelent (Angel Thorne/ILS/Caroline/Universal) nagylemez a banda első kiadványa volt, ami globális szinten is forgalomba került.

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Újra kiadja két korábbi lemezét a SACRED OATH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás