Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OVERKILL - itt az új videoklip a 'The Grinding Wheel' albumról!


2017-03-17

A veterán New Jersey-beli thrasherek a Nuclear Blast jóvoltából adták ki új nagylemezüket február közepén.

Az új lemez, a 'The Grinding Wheel' 2017. február 19-én került kiadásra. A banda ezt megelőzően már október 19-én kiadta az album első single-dalát, ami az 'Out Finest Hour' címet viseli. A dal szöveges videója a lenti lejátszón érhető el. A single immáron megrendelhető többféle színű bakeliten (hivatalosan november 4-én jelent meg). Később bemutatták az album első hivatalos videoklipjét, ami a 'Goddamn Trouble' című számhoz készült. A videót ismét azzal a Kevin Custer rendezővel forgatták New Jersey-ben, aki a legtöbb Overkill klipet ('Armorist', 'Bitter Pill', 'Rattlesnake', 'Bring Me The Night') is rendezte. Március közepén megjelent a 'Shine On' dal kisfilmje is - lentebb ez is megtekinthető.

A 'The Grinding Wheel' albumot maguk az Overkill tagjai producelték. A keverést a híres Andy Sneap (Testament, Exodus, Accept, stb.) végezte; az alább látható borítót pedig Travis Smith (Nevemore, Soilwork, Death, stb.) tervezte:

A tracklista:
01. Mean Green Killing Machine
02. Goddamn Trouble
03. Our Finest Hour
04. Shine On
05. The Long Road
06. Let's All Go To Hades
07. Come Heavy
08. Red White And Blue
09. The Wheel
10. The Grinding Wheel

Nemrég megjelent a lemez nyitó-dala, a 'Mean, Green, Killing Machine' című szám hivatalos szöveges videója is. Íme a premier:

Miben különbözik az új album a korábbi Overkill lemezektől? "Az Overkill mindig is Overkill lesz. A védjegyeinkként szolgáló témák minden egyes lemezünkön jelen vannak. Abban a három évtizedben, amióta létezik ez a banda, mi mindig is Overkill voltunk. Ez végülis azt jelenti, hogy a következő anyag is egy metal-lemez lesz, némi thrash-beütéssel és dallamokkal felszerelve. Egyébként folyamarosan azon vagyunk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Én legalábbis úgy érzem, hogy ez sikerülni is szokott. Ezáltal pedig állandóak a kihívások, melyek fenntartják a bandát".

Az Overkill 2017 február-márciusában az Egyesül Államokban mutatja be először új albumát, a Nile és a finn Amorphis társaságában.

Íme az album első három hivatalos előzetese, amiben a zenekar tagjai az új album címét, borítóját és dalszövegeit elemzik, valamint a zenei irányzatról értekeznek:

A zenekar 2016. április 16-án a németországi Oberhausenben ünnepelte 'Horrorscope' és 'Feel The Fire' albumaik évfordulóit; lévén az előbbi idén 25 éves; míg a 'Feel The Fire' a harmadik X-et tapossa. Ennek apropójából a banda teljes egészében előadta mindkét albumot az oberhauseni bulin. A koncertet professzionális kamerákkal rögzítették - várhatón 2016 végén megjelenik a felvétel DVD-n és CD-n. Erről itt írtunk.

A banda tavaly márciusban világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast Records-szal. A zenekar korábban csak az európai országokban való forgalmazás végett állt kapcsolatban a kiadóval. A Nuclear Blast első globális Overkill-kiadványa egy speciális box-szett, ami felöleli a banda teljes karrierjét. Ennek címe: 'HistoriKill 1995-2007'; 2015. szeptember 18-án jelent meg. A 'HistoriKill 1995-2007' boxban 13 album + 1 bónusz lemez kapott helyet.

Az Overkill Európában 2014. július 18-án adta ki a 'White Devil Armory' című albumot (Észak-Amerikában július 22-én, az eOne jóvoltából), melynek box-szettes változatát számos extrával kibővítve lehetett elő-rendelni. A lemezről bővebben itt írtunk.


OVERKILL - itt az új videoklip a 'The Grinding Wheel' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás