Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKELETONWITCH - hallgasd végig a 'The Apothic Gloom' EP-t!


2016-08-16

Az Ohio-i extrém metal banda néhány napon belül kiadja nagysikerű 2013-as 'Serpents Unleashed' albuma folytatását.

Az új Skeletonwitch anyag egy 'The Apothic Gloom' című EP, amit Kevin Bernsten producerrel vettek fel, a Baltimore-i Developing Nations Stúdióban (Noisem, Magrudergrind, Mutilation Rites, stb.). Ezen a lemezen fog bemutatkozni a banda új énekese, Adam Clemans (Wolvhammer), akit a lentebb látható videóban mutatnak be.

"Nagyon örülök, hogy én lehetek a Skeletonwitch-tábor új tagja, és én mondhatom el azt is, hogy igazán izgalmas EP-re kell számítanotok. Ilyen profi zenészekkel együtt játszani, mindig nagy megtiszteltetés - remélem, én is nagy mértékben hozzájárulok ahhoz, hogy még magasabbra emelkedjen a Skeletonwitch-zászló" - közölte Clemans.

"Izgatottan mutatjuk be nektek a Skeletonwitch új énekesét, Adam-et! Egy gyilkos vokalistáról, dalszerzőről és kreatív egyéniségről van szó; tehát fogadjátok ti is be őt a Skeletonwitch családjába. Köszönet mindenkinek, aki eddig, és a jövőben is támogat minket" - tette hozzá Scott Hedrick gitáros.

A műfaj egyik legintenzívebben turnézó együttese 2016. augusztus 19-én adja ki az új lemezt. A Prosthetic Records jóvoltából megjelenő 'The Apothic Gloom' alább látható borítóját a Sin Eater Illustrations munkatársai tervezték. A tracklista így néz ki:

01. The Apothic Gloom
02. Well Of Despair
03. Black Waters
04. Red Death, White Light

A lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható az anyag. Az előrendeléseket (digipak CD, kazetta, limitált bakelit) itt lehet leadni.

A banda augusztusban egy nagyszabású kanadai turnét bonyolít le; később pedig az USA nagyvárosait járják, az Iron Reagan, az Oathbreaker, a Gatecreeper és a Homewrecker társaságában. A 'No Sleep 'Til Vancouver' és a 'Curse Of The Dead' elnevezésű körutakról, valamint a későbbi koncertekről a banda Facebook-oldalán lehet informálódni.

A Skeletonwitch 'Serpents Unleashed' címmel 2013. október 29-én adta ki legutóbbi nagylemezét, a Prosthetic Records jóvoltából. Chance Garnette-et, az előző énekest - személyes problémák okán - 2015 áprilisában rúgták ki a bandából.


SKELETONWITCH - hallgasd végig a 'The Apothic Gloom' EP-t!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás