Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig az OBITUARY új, 'Ten Thousand Ways To Die' című albumát!


2016-10-20

Az Obituary nemrég bejelentette, hogy 'Ten Thousand Ways To Die' címmel új lemezt ad ki. Az album holnap jelenik meg, de már most végighallgatható teljes egészében.

A 'Ten Thousand Ways To Die' című lemez október 21-én, pénteken kerül a boltokba, a Relapse Records jóvoltából, CD-n és digitális formában. Mint kiderült, ez lesz az első ízelítője az Obituary soron következő, 2017 folyamán megjelenő nagylemezének.

A 'Ten Thousand Ways To Die' két vadonatúj stúdió-felvételt, valamint néhány klasszikus dal koncert-verzióját tartalmazza (ez utóbbiakat a 2015-ös 'Inked In Blood' turné során rögzítették).

A banda friss közleménye így szól: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk új koncertfelvételeinket, amiket a legutóbbi USA-turné alkalmával rögzítettünk! Joe Cincotta, a Full Force Studio főnöke, bandánk hangtechnikusa végigkísért minket a körúton, és rögzített minden emlékezetes  pillanatot; mi pedig kihasználtuk ezt, és kiválogattuk a legjobban sikerült felvételeket. Fantasztikus minőségű felvételek születettek; ezért úgy döntöttünk, hogy a 'Ten Thousand Ways to Die' című kiadvány maradék részér velük töltjük ki, megajándékozván a hűséges OB-rajongókat! Mindegyik koncert-dalt más-más városból szedtünk össze; így hallható a különbség az egyes tételek között. Ettől függetlenül nem nyúltunk hozzá egyik felvételhez sem, mivel így jön át igazán a koncertek valódi, vágatlan, élő hangzása, és az a feeling, amit már jól ismernek a fanok".

A 'Ten Thousand Ways To Die' - ami itt megrendelhető - az alábbi borítóval és dallistával jelenik meg:

01. Loathe
02. Ten Thousand Ways To Die
03. Redneck Stomp (Live - The Mayan - Los Angeles)
04. Centuries Of Lies (Live - The Masquerade - Atlanta)
05. Visions In My Head (Live - Baltimore Soundstage - Baltimore)
06. Intoxicated (Live - Revolution Center - Boise)
07. Bloodsoaked (Live - Irving Plaza - New York)
08. Dying (Live - Metro - Chicago)
09. Find The Arise (Live - Opera House - Toronto)
10. Til Death (Live - House Of Blues - San Diego)
11. Don't Care (Live - Club Red - Phoenix)
12. Chopped In Half-Turned Inside Out (Live - The Ritz Ybor - Tampa)
13. Slowly We Rot (Live - Revolution Live - Fort Lauderdale)

Alább elérhető a teljes album-stream:

Mint arról beszámoltunk, a legendás San Francisco-i thrash banda, az Exodus vezeti az őszi európai 'Battle Of The Bays' turnét, ami november 16-án a budapesti Dürer Kertbe is elér.

A 'Battle Of The Bays' turnén - az Exodus mellett - az Obituary, valamint a veterán thrash-groove / crossover banda, a Prong, illetve az asztrál extrém metalista King Parrot zenekar járja Európa nagyvárosait.

A floridai death metal veterán Obituary kilencedik 'Inked In Blood' című albuma - melyről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 5,200 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 75. helyén végzett. A lemez promóciója idén is tart: nemrég a Cannibal Corpse, a Cryptopsy és az Abysmal Dawn társaságában indult észak-amerikai körútra a banda.


Hallgasd végig az OBITUARY új, 'Ten Thousand Ways To Die' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás