Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Playthrough-videó révén mutatta be új dobosát a CALIGULA'S HORSE


2016-08-25

Az ausztrál progresszív metal banda bejelentette, hogy Geoff Irish dobos távozik a felállásból; helyére pedig egy másik tehetség, Josh Griffin érkezik.

A zenekar Griffin-t egy vadonatúj dobos playthrough-videóban mutatta be. Az új tag épp a Caligula's Horse aktuális single-dalát, a 'Rust'-ot adja elő:

A banda júniusban bemutatta a 'Rust' című szám hivatalos videoklipjét is. A 'Bloom' albumon szereplő single eredeti kisfilmje lentebb tekinthető meg.

A Caligula's Horse történetében eddig a tavalyi számít a legsikeresebb esztendőnek: a banda ekkor szerződést kötött a Wild Thing Presents céggel (menedzsment), a The Agency Group-pal (észak-amerikai koncertszervező) és az AMF Publishing vállalattal (promóter) is. Arról nem is beszélve, hogy a csapat olyan neves előadókkal léphetett egy színpadra Ausztrália-szerte, mint az Opeth, a Mastodon, a The Ocean és a Twelve Foot Ninja. 

A Caligula's Horse 2015 októberben első alkalommal jutott el Európába: 2-án fellépett a banda a híres holland ProgPower Europe Fesztiválon, többek közt a Leprous, a Myrath és a Pagan's Mind társaságában.

Másik nem mellékes hír, hogy a csapat ekkor fejezte be új nagylemeze munkálatait. A harmadik Caligula's Horse lemez 'Bloom' címmel került kiadásra 2015. október 16-án, az új partner, az InsideOut gondozásában (CD-n, digipakban, LP-n és digitálisan), az alábbi borítóval és dalokkal:

01. Bloom
02. Marigold
03. Firelight
04. Dragonfly
05. Rust
06. Turntail
07. Daughter Of The Mountain
08. Undergrowth

A 'Bloom' a 2013-as 'The Tide, The Thief & River's End' album folytatása. Jim Grey énekes így nyilatkozott az új munkával kapcsolatban: "Ez egy igazán különleges lemez mindannyiónk számára - tele van élettel és színekkel, vibrálással és energiával; lüktetése pedig olyan, mint a folyamatos, természetes lélegzetvétel. Mi pedig pontosan ezt akartunk megvalósítani, amikor létrehoztuk a Caligula's Horse-ot. Ez az album egyszerűen él!".

Néhány nappal az album megjelenése előtt, a banda bemutatta a 'Firelight' dal hivatalos videoklipjét. Ez lentebb érhető el, a hivatalos album-ízelítővel, valamint a 2016 márciusában megjelent 'Turntail' és a fentebb említett 'Rust' videoklippel egyetemben:


Playthrough-videó révén mutatta be új dobosát a CALIGULA'S HORSE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás