Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közzétette a 'Fires In The North' EP címadó dalát a LEAVES' EYES


2016-10-14

A Leaves' Eyes új felállása november 4-én új mini-lemezzel jelentkezik. A 'Fires In The North' EP-t az AFM Records adja ki.

Az EP borítóját Stefan Heilemann tervezte. A lemezre egy vadonatúj dal ('Fire In The North') került fel kétféle változatban; mellette pedig három korábbi nóta kapott helyett, újrarögzített formában.

A tracklista:
01. Fires In The North
02. Fires In The North (akusztikus verzió)
03. Edge Of Steel (2016-os változat)
04. Sacred Vow (2016-os változat)
05. Swords In Rock (2016-os változat)

A címadó dal szöveges videója itt tekinthető meg, alább pedig elérhető a hivatalos ízelítő:

Az ex-Theatre Of Tragedy énekesnő Liv Kristine Espenaes Krull kiválását április közepén jelentette be a Leaves' Eyes. Másnap, az indonéz Hammersonic Fesztiválon már színpadra is lépett a banda új felállása, aminek élén ezentúl Elina Siirala (Angel Nation) énekesnő áll.

A banda júniusban kiadta aktuális nagylemeze, a 'King Of Kings' speciális 'tour edition' változatát, amire bónuszként felkerült többek közt az 'Edge Of Steel' című szám újrarögzített verziója is (ami az új EP-n is helyet kapott). Ehhez a dalhoz készült néhány hete videoklip, ami a Leaves' Eyes első hivatalos felvétele az új énekesnővel:

Liv Kristine-t - aki 2003-ban, férjével (Alexander Krull) közösen alapította a Leaves' Eyes együttest - egy finn énekesnő, Elina Siirala váltotta a bandában; habár a botrányos konfliktus körülményeit továbbra sem sikerült tisztázni, mivel mindkét fél máshogy látja a dolgokat.

A jövőre nézve annyi a lényeg, hogy míg Kristine ezentúl szólóbandájával, valamint egykori Theatre Of Tragedy-beli bandatársaival folytatja karrierjét, addig a Leaves' Eyes és Siirala a közeljövőben a turnézással és egy új album munkálataival lesz elfoglalva. A zenekar európai körútja - aminek dátumai és állomásai itt érhetők el - április 28-án vette kezdetét, a németországi Lübbeck-ben. Íme néhány felvétel az első buliról:


Közzétette a 'Fires In The North' EP címadó dalát a LEAVES' EYES
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás