Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

25 év után először áll közösen színpadra David T. Chastain és Leather Leone


2016-09-07

Az egykoron népszerű páros, Leather Leone (énekesnő) és David T. Chastain (gitáros) október 8-án, Cincinnati-ben egyesül újra a színpadon.

A speciális performansz a Cincinnati-beli Bogart's klubban fog megvalósulni, a legendás CJSS zenekar által szervezett 'Last Show On Planet Earth 2' rendezvény keretében.

Leather elmondta: "David T.-vel újra színpadra állni a Bogart's-ban, egyszerűen csodás élmény lesz... szavak nincsenek erre... Számomra ebben a klubban kezdődött minden. Olyan ez, mintha hazatérnék. Arról nem is beszélve, hogy Nektek, hűséges rajongóknak fogunk közösen játszani!".

David hozzátette: "A múlt évben már megszerveztük a CJSS 'Last Show On Planet Earth' buliját, de a rajongók és a Bogart's szervezői most meggyőztek minket arról, hogy csináljunk egy újabb "utolsó bulit". Amennyire tudom, egyébként tényleg ez lesz az utolsó CJSS-show. Amint lefoglaltuk a koncert-dátumot, felhívtam Leather-t, hogy jöjjön el ő is, és adjon szóló-koncertet, mivel tudom, milyen sokat jelent neki a Bogart's színpada. Mint kiderült, Leather eleve Chastain-slágereket szeretett volna előadni - mint például a ‘Ruler Of The Wasteland’, az ‘Angel Of Mercy’, a ‘For Those Who Dare’ és a ‘The Voice Of The Cult’... ehhez pedig én is kellek. A buli során az újabb Chastain albumokról - 'Surrender To No One', 'We Bleed Metal' is előadunk néhány tételt. Legutóbbi közös turnénk a 'For Those Who Dare' [1990] album promóciója keretében volt esedékes; ez pedig olyan érzés, mintha évszázadokkal ezelőtt történt volna... de mégis olyan felejthetetlen volt az a buli, mintha tegnap lett volna!".

A CJSS, a Chastain és Leather Leone közös októberi buliját Chris Dunnett szólógitáros performansza nyitja.

A '80-as évek elején befutott Chastain 'Surrender To No One' című visszatérő albuma 2013. november 19-én jelent meg, a Leviathan Records jóvoltából. A lemezt 2014-ben kiadták "vágatlan" verzióban is, digitális formában, 'Surrender To No One: Uncut' címmel.

A Leviathan Records 2010-ben adott ki egy 'The Reign of Leather' című válogatás-lemezt, melyen azon dalok legjobbjai hallhatók, amiket Leather szerzett "fénykorában". Ugyanez a kiadó a közelmúltban megjelentetette két klasszikus Chastain album ('The 7th of Never', 'The Voice of the Cult') digitálisan remaszterizált változatát is.

Leather Leone és David T. Chastain a stúdióban rendszeresen együtt dolgozik (habár színpadon 25 éve nem álltak együtt). A páros tavaly új Chastain albummal jelentkezett, 'We Bleed Metal' címen. Leather-t és David-et ezúttal is az eredeti basszusgitáros, Mike Skimmerhorn, valamint a csapat legújabb "szerzeménye", Stian Kristoffersen (Pagan's Mind, Firewind) kísérte az Atlanta-i stúdióban, ahol az új album készült. Erről bővebben itt írtunk.


25 év után először áll közösen színpadra David T. Chastain és Leather Leone
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás