Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: DE PROFUNDIS - 'All Consuming'


2016-09-07

A brit progresszív black / death metal banda egy éve adta ki negyedik sorlemezét, a 'Kingdom Of The Blind'-ot. Erről jelent most meg egy új klip.

A De Profundis hamarosan brit mini-turnéra indul az egyiptoni death metalista Scarab zenekar társaságában. A banda ennek apropójából mutatta be új videoklipjét, ami az 'All Consuming' című számhoz készült. Íme a premier és a közelgő turné plakátja:

A De Profundis 2015. szeptember 28-án adta ki negyedik sorlemezét: a 'Kingdom Of The Blind' világszerte a Wicker Man Recordings jóvoltából jelent meg.

"A 'Kingdom Of The Blind' kétségkívül a legkiforrottabb, legmeggyőzőbb album, ami valaha is magán viselte a De Profundis nevét. Ezen a korongon újabb horizontok felé nyit a banda, ami továbbra is a magas kvalitás és a végtelenül igényes dal- és zeneszerzői munka jegyében alkot. A gazdagon hangszerelt album tíz, tökéletesre csiszolt dala erőteljes produkció keretében kerül prezentálásra; mindezen összképet pedig a híres Costin Chioreanu (Arch Enemy, Darkthrone, At The Gates, Grave, stb.) által tervezett igéző borító teszi teljessé" - olvasható a kiadói közleményben.

A De Profundis korábban bemutatta az album első single-dalát, a 'Kult Of The Orthodoxot' - ez lentebb meghallgatható. A lemez tracklistájaa így néz ki:

01. Overture
02. Kult Of The Orthodox
03. Illumination
04. All Consuming
05. Kingdoms Of The Blind
06. Beyond The Threshold
07. A Strange Awakening
08. The Antagonist
09. Thrown To The Wolves
10. In Solitude

A banda, néhány héttel a lemez megjelenése után, közzétett egy másik videoklipet is, amiben az új dalok egyes részletei hallhatók, néhány exkluzív fotó és sajtó-kritikai szöveg kíséretében:


Klip-premier: DE PROFUNDIS - 'All Consuming'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás