Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TENGGER CAVALRY - 'The Struggle' címmel jelent meg az új dal (premier)


2016-09-19

A new yorki székhelyű, kínai származású, magát "mongol folk metalistának" nevező Tengger Cavalry együttes - aktuális USA-turnéja alkalmából - megosztott egy vadonatúj dalt.

A Mongólia tradícionális folk zenéjét dallamos death metallal ötvöző Tengger Cavalry együttes szeptember 16-án indult észak-amerikai turnéra, az Incite társaságában. Ennek apropójából adott ki a zenekar egy vadonatúj számot, 'The Struggle' címen. A 'The Struggle' - témáját tekintve - elüt a Tengger Cavalry korábbi műveitől; ugyanis nem a megszokott "nomád-metal" vonalat követi; annál inkább egy belső, személyes küzdelemről szól, ami ilyen vagy olyan módon minden hallgató életéhez kapcsolódhat.

A Tengger Cavalry soron következő koncertjeiről itt lehet értesülni.

A Tengger Cavalry együttes április elsején adta ki 'Mountain Side' című, 11 számos EP-jét, ami többnyire korábbi dalok újrahangszerelt változatát tartalmazza; de felkerült a lemezre néhány akusztikus, instrumentális tétel, valamint egy pár koncertfelvétel, remix és jam-nóta is.

A 'Mountain Side' a lent látható borítóval és az alábbi dallistával került forgalomba, digitális formában, független gondozásban:

01. Intro
02. Mountain Side
03. War Horse (2016-os verzió)
04. Mountain Side (akusztikus)
05. Interlude
06. Mountain Side (Club Mix)
07. Krutaya Gora
08. Mountain Side (instrumentális)
09. Bonus-Tengger Cavalry (live)
10. Bonus-Folk Jam 01
11. Bonus-Folk Jam 02

A lenti lejátszó révén teljes egészében végighallgatható, illetve megrendelhető az EP.

A bandának nem ez az egyetlen 2016-os kiadványa, ugyanis április 15-én egy koncertlemezt is kiadnak, 'Live: Trephagon WRSU FM' címen. A 11 élő felvételt tartalmazó CD a Bandcamp-en rendelhető elő.

A 2010 óta aktív Tengger Cavalry legutóbbi teljes értékű stúdiólemeze 2015 májusában jelent meg, 'Blood Sacrifice Shaman' címmel, a Metal Hell Records jóvoltából.


TENGGER CAVALRY - 'The Struggle' címmel jelent meg az új dal (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás