Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Phil Lewis és Tracii Guns újra összeáll az L.A. GUNS színeiben


2016-09-21

A legendás glam-metal banda énekese, Phil Lewis és egykori gitárosa / alapítója, Tracii Guns 2017 júniusában új L.A. Guns albumot ad ki, a Frontiers Music Srl szárnyai alatt.

Guns és Lewis a közelmúltban több alkalommal is újjáegyesült: L.A. Guns' Phil Lewis & Tracii Guns néven adtak performanszokat, az eredeti L.A. Guns (aminek frontembere továbbra is Lewis) turnéinak egyes koncertjein.

Most az LA Weekly magazin kiderítette, hogy a páros ezúttal egy új L.A. Guns albumon egyesül újjá. Ezzel kapcsolatban Tracii a következőket nyilatkozta: "Ha Phil-t és engem közösen hallotok zenélni, akkor az tagadhatatlanul L.A. Guns-hangzású muzsika lesz. Ezt máshogy nem lehet nevezni. Persze a banda többi jelenlegi tagjával ritkán játszottam közösen, így nem tudom most még megjósolni, milyen lesz a végleges hangzása ennek az albumnak, de az biztos, hogy közel áll majd az eredeti L.A. Guns-hoz".

Az L.A. Guns legutóbbi turné-felállását Phil Lewis, Steve Riley, Michael Grant és Kenny Kweens alkotta. Tracii nemrég elárulta, hogy ő "tulajdonképpen mindenkivel jóban van", leszámítva a dobost, Steve Riley-t, akivel csak "elegendő pénz fejében" lenne hajlandó színpadra állni.
"Nem szeretnék túlságosan belemenni a részletekbe... de azt ugye mindenki tudja, hogy egy banda valójában a testvériségről szól; arról, hogy mindig, minden esetben kiálltok egymás mellett. De amikor ez a bizalom megtörik, akkor vége az egésznek. Na, a mi esetünkben is ez volt a helyzet... Arról nem is beszélve, hogy Steve Riley csak egy kölcsönvett dobos. Annak ellenére, hogy korábban a W.A.S.P.-ben játszott, jómagam már láttam nála milliószor jobb és elkötelezett zenészeket... Részemről ő nem tagja az egyezségünknek; csak egy szimpla dobos..." - mondta Guns.

Mint kiderült, Tracii és Phil visszatérő L.A. Guns albumát a Frontiers fogja kiadni 2017 júniusában. A gitáros a lemez irányzatával kapcsolatban elmondta: "Annak ellenére, hogy az L.A. Guns a nosztalgiáról szól, a tény, hogy új albumot rögzítünk, egyszerűen nagyszerű! Tisztában vagyunk azzal, hogy a hardcore rajongóink a keményebb lemezeinket szeretik; így egyelőre csak annyit mondanék, hogy tuti, hogy nem fognak csalódni!".

Az L.A. Guns legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'Hollywood Forever' címmel, a Cleopatra Records jóvoltából. Ezt az anyagot a legendás producer, Andy Johns (Led Zeppelin, The Rolling Stones) "kezelte". Guns és Lewis legutóbb a 2002-es 'Walking the Dead' albumon zenéltek együtt.


Phil Lewis és Tracii Guns újra összeáll az L.A. GUNS színeiben
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás