Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UNENDLICH: könyörtelen black metal a Baltimore-i szemétdomb legmélyéről


2016-09-22

Az amerikai egy-személyes black metal-formáció október 28-án adja ki új lemezét, 'Scales Of Existence' címen.

"A Horror Pain Gore Death Productions büszkén mutatja be új igazolását, az Unendlich formációt, és annak könyörtelen új albumát, a 'Scales Of Existence'-t. Maryland hulladéktárolójából, a Baltimore-i szemétdomb legmélyéről származó Unendlich Michael Connors Jr. multi-intstrumentalista önálló kreációja. Michael dalszerzői stílusa a black metal kaotikus agresszióját hozz hangsúlyba egy enyhén dallamos atmoszférával".

"A 'Scales Of Existence' egy utazás a nihilista lét irányába, de megismerhetjük ezen életmód utóhatásait is. Az Unendlich egy német szó, aminek jelentése: "végtelen / véget nem érő" - ugyanez igaz Michael zenéjére is; lévén egy megállás nélküli, brutális black metal-attakról van szó. Ettől eltekintve az album tele van felejthetetlen riffekkel és tűpontos dob-témákkal. A 'Scales Of Existence' dalait ugyanakkor nyers düh. harag és halálszag jellemzi - sokan bele sem mernének gondolni, hogyan készül a lemez... Mindenesetre: az Inquisition, a Burzum, a Satyricon, a Marduk, a Gorgoroth, a Dissection és a Rotting Christ rajongóinak különösen ajánlott ez az album".

A 'Scales Of Existence' október 28-án jelenik meg, CD-n és digitális változatban, az alábbi tracklistával:

01. When It's Too Late
02. Parasadistic
03. Transparent Man
04. I Despair
05. Way Of All Flesh
06. Dethroned
07. Exsanguination
08. Destroyer
09. Rearranged To Be Broken
10. Pillars Of Decay

Íme a 'Way Of All Flesh' premierje:

Az album előrendelhető CD-n, mindössze $10-ért (ingyenes szállítással), valamint digitálisan, $6.66-ért.


UNENDLICH: könyörtelen black metal a Baltimore-i szemétdomb legmélyéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás