Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

XANDRIA - itt a 'Theater of Dimensions' album első klip-premiere, a 'Call Of Destiny'!


2017-01-17

A német szimfónikus metalisták nemrég az alábbi hírekkel szolgáltak:

"A mai napon büszkén megosztjuk soron következő albumunk borítóját, címét és megjelenési dátumát a világgal! Csodálatos érzés ez számunkra! Íme tehát az első mérföldkő - ezennel elindul a visszaszámlálás a globális megjelenésig, ami 2017. január 27-én esedékes. Az új Xandria albummal átlépünk minden eddigi műfajt illető határt, és egy vaskos hangzású anyaggal vezetünk be titeket a "Dimenziók színházába"!".

Az új Xandria albumot ezúttal is Joost Van Den Broek producelte. Ő is hozzájárult tehát ahhoz, hogy elkészülhessen "az eddigi legszínesebb, egyben legkeményebb és legérzelmesebb" lemeze a bandának.

Mint az nemrég kiderült, az új Xandria albumon néhány neves vendég-énekes is szerephez jutott - ők név szerint a következők: Henning Basse (Firewind, ex-Metallium), Zaher Zorgati (Myrath), Björn Strid (Soilwork) és Ross Thompson (Van Canto).

Íme a 'Theater of Dimensions' tracklistája:

01. Where The Heart Is Home
02. Death To The Holy
03. Forsaken Love
04. Call Of Destiny
05. We Are Murderers (We All)
06. Dark Night Of The Soul
07. When The Walls Came Down (Heartache Was Born)
08. Ship Of Doom
09. Ceilí
10. Song For Sorrow And Woe
11. Burn Me
12. Queen Of Hearts Reborn
13. A Theater Of Dimensions

Az album immáron előrendelhető a kiadó honlapján, CD-n, bakeliten és extrákkal kiegészítve. A lenti lejátszón bele lehet hallgatni az album egyes dalaiba, illetve elérthető a Soilwork frontemberével közös 'We Are Murderers (We All)' című dal, ami kétségkívül a Xandria eddigi legkeményebb alkotása. Szintén elérhető lentebb a 'Call Of Destiny' című szám hivatalos videoklipje, ami néhány nappal a megjelenés előtt vált nyilvánossá.

Hamarosan jönnek az újabb dal-premierek, de addig is a Facebook-on lehet informálódni a Xandria soron következő turnéiról.

A Xandria a SandLane Stúdióban rögzítette legutóbbi albumát, a 'Fire & Ashes' EP-t, amire három vadonatúj dal - 'Voyage Of The Fallen', 'Unembraced', 'In Remembrance' -, két korábbi nóta újra-felvett változata - 'Ravenheart' (2004), 'Now & Forever' (2005) -, valamint két feldolgozás került fel; az egyik a Sonata Arctica 'Don't Say A Word' című klasszikusa, a másik pedig Meat Loaf 'I Would Do Anything For Love (But I Won't Do That)' slágere - került fel. A 2015. július 31-én megjelent lemezről bővebben itt írtunk.


XANDRIA - itt a 'Theater of Dimensions' album első klip-premiere, a 'Call Of Destiny'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás