Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VREID - videoklip készült a 'Når Byane Brenn' dalhoz


2016-10-09

A norvég dallamos black metal banda Einar Loftesnes rendezésében forgatott új videoklipet; mégpedig a tagok szülővárosában, Sogn-ban.

"A 'Når Byane Brenn' az egyik valahavolt legerősebb dalunk. Amikor élőben játsszuk ezt a számot, rendszeresen nagyon intenzív a fogadtatás; így kétségkívül örökös részévé vált a nóta a szettlistának. Egyébként már több évvel ezelőtt megírtuk ezt a dal; az alapjait már a 'Milorg' album munkálatai során lefektettük. Azóta kísértett minket ez a dallam, egészen addig, míg a 'Sólverv' albumon végül összeállt a puzzle".

Az Indie Recordings 2015. október 9-én adta ki a 'Sólverv' albumot.

A banda közleménye így szól az album kapcsán: "A 'Sólverv' - amin több mint egy éven át dolgoztunk - nem csak egy szimpla album; ez maga az életünk és örökségünk definíciója. Gyermekkorunk óta barátok vagyunk; és ez a tűz azóta sem múlt ki, sőt, még erősebb mint valaha! Zenénk révén egyszerűen időtlenek vagyunk!".

A 'Sólverv' koncepcióját a frontember, Hváll ősei ihlették. "A Sogndal völgyeiben harcoló és életüket vesztő katonák, veterán hősök emléke előtt tisztelgünk ezzel az epikus mesterművel".

Íme az új album borítója és tracklistája:

01. Haust
02. Sólverv
03. Geitaskadl
04. Ætti sitt Fjedl
05. Når Byane Brenn
06. Storm frå Vest
07. Fridom med daudens klang

Korábban megjelent a lemez címadódalának hivatalos videoklipje is:

A Vreid legutóbbi nagylemeze 2013 februárjban jelent meg, 'Welcome Farewell' címmel, szintén az Indie Recordings gondozásában.


VREID - videoklip készült a 'Når Byane Brenn' dalhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás