Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Alex Holzwarth dobos is kilépett a RHAPSODY OF FIRE-ből


2016-10-09

Két héttel azután, hogy a legendás olasz énekes, Fabio Lione (Angra, Vision Divine, stb.) bejelentette, hogy kilép a Rhapsody Of Fire zenekaról, most ugyanezt tette Alex Holzwarth dobos is...

Holzwarth a következőket közölte: "Kedves Rhapsody Of Fire fanok! Bizonyára sokan tudjátok, hogy már egy jóideje ki szeretném próbálni magam más bandákban is; és úgy érzem, most jött el számomra az idő, hogy ezt megtegyem. Ez pedig azt jelenti, hogy a továbbiakban nem lesz lehetőségem részt venni a Rhapsody Of Fire tevékenységeiben. Bandatársaimmal már korábban közöltem ezen döntésemet - teljes mértékben támogatnak engem. Tudom, hogy váratlanul ér ez titeket, pláne azután, hogy Fabio is kilépett a bandából, de úgy érzem, nekem is most kell távoznom, amikor a fiúk új felállás összehozásán dolgoznak. A legjobbakat és sok szerencsét kívánok a bandának! Új énekessel és új dobossal minden bizonnyal egy minden eddiginél nagyszabásúbb fejezet nyílik a ROF-könyvben. Izgalmas jövő áll tehát előttetek is. Még egyszer minden jót kívánok a Rhapsody Of Fire-családnak, minden barátnak és rajongónak. Valahol, valamikor még látjuk egymást!".

Alex Staropoli, a Rhapsody Of Fire dalszerzője / billentyűse így nyilatkozott: "Kedves Alex, remek időket töltöttünk együtt! Rengeteg szép emlék ötlik fel bennem, amikor a közös pillanatokra gondolok; kezdve azzal, amikor először dolgoztunk együtt a Gate Stúdióban, egészen aktuális lemezünk, az 'Into The Legend’ rögzítéséig. Egy csodálatos, felejthetetlen, epikus utazást tudhatunk magunk mögött. Találkozunk még, ebben biztos vagyok!".

A német származású Holzwarth 2000 óta volt a Rhapsody Of Fire dobosa. Ezidő alatt számos más projektben is szerepet vállalt - ilyen például az Avantasia, a Blind Guardian, vagy épp a Serious Black. 2011 és 2012 között megfordult a Luca Turilli-féle Rhapsody-ban is. Jelenleg tagja többek közt a  Dol Ammad zenekarnak, és a Timo Tolkki-féle Avalon-nak.

Fabio Lione énekes távozásáról itt számoltunk be. Hasonlóan Lionéhoz, Holzwarth Rhapsody Of Fire-rel közös utolsó albuma 2016 januárjában jelent meg, 'Into The Legend' címen.

A három tagúra fogyatkozott zenekart jelenleg Staropoli, valamint a Sinesthesia két tagja, Roberto De Micheli gitáros és Alessandro Sala basszer alkotja. Egyelőre nem tudni, mikorra várható bejelentés az új felállás kapcsán.


Alex Holzwarth dobos is kilépett a RHAPSODY OF FIRE-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás