Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SWORN - 8 év után új albummal tér vissza a norvég dallamos black metal banda


2016-10-10

A Sworn zenekar bejelentette régóta várt, harmadik nagylemezét.

"A várakozás hamarosan véget ér! Elvégeztük harmadik nagylemezünk dalszerzői munkáit; a tél folyamán pedig stúdióba vonulunk! Az albumra összesen 10 dal fog felkerülni - ebből 8 totálisan új nóta, 1 korábbi dal újrarögzített változata, illetve 1 feldolgozás, amit a műfaj rajongói biztos nagyra fognak értékelni. Egyébként teljes mértékig elégedettek vagyunk a végeredménnyel. A kíváncsiaknak csak annyit mondanánk: a klasszikus, atmoszférikus Sworn-hangzásra kell számítani, 2017-es hangmérnöki technológiával. Többek közt olyan dalok kerülnek fel az albumra, mint a szimfónikus 'Alleviation', a lüktető 'Prophecies from the Land of Lost Voices' és a sötét hangulatú 'Damnation Spawned'. Egyelőre többet nem árulnánk el, de hamarosan visszatérünk a borítóval, a tracklistával, a stúdió-riportokkal és a megjelenési dátum bejelentésével. Maradjatok türelemmel!".

A Sword soron következő albumán az alábbi felállás zenél:

Max Wilson (Icon-Eight, ex-Frozen Cries) - ének
Christoffer Kjørsvik - gitár
Gøran Myster Hope - gitár
Tom Ian Rogne Klungland - dobok

A banda mindeddig két nagylemez (2007 - 'The Alleviation', 2009 - 'Bastards and Conquerors'), valamint egy EP-t (2013 - 'Doomlights') adott ki. Hamarosan nyilvánossá válnak a visszatérő album részletei is.


SWORN - 8 év után új albummal tér vissza a norvég dallamos black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás