Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal- és klip-premier: EVIL DRIVE - 'Anti-Genocide'


2016-10-12

A Viktoria Viren énekesnő és gitáros férje, Ville Wiren vezette finn metalbanda bemutatta új felállása első single-dalát, ami a soron következő, 2017 elején megjelenő nagylemez debütáló nótája.

Az új dalt az Äänilaitos Stúdióban vették fel, Kotka városában, Juuso Elminen (Domination Black) producelésében. Az 'Anti-Genocide' "az Evil Drive melodic-metal zenéjét emeli a csúcsra, Viktoria Viren énekesnő egyedülálló hörgése és napjaink legfeszesebb gitár-szekciója révén". A lent látható videoklipet a banda régi partnere, Tino-Viljami Vanhala rendezte.

Viktoria Viren így nyilatkozott: "Az ‘Anti-Genocide’ dalnak nagyban eltér a témája és összességében a feelingje debütáló albumunk, a 'The Land Of The Dead' egyes dalaitól, lévén ez utóbbi napjaink háborúiról és egyéb politikai témákról szólt. Az új szám ezonban annál inkább az amerikai indiánok történetét meséli el; azt az időszakot, amikor a fehér emberek leigázták őket, és elvették földjeiket".

Az 'Anti-Genocide' dalban mutatkozik egyúttal be az Evil Drive új felállása - erről bővebb infók lentebb olvashatók.

Íme a premier:

A zenekar néhány hete az alábbi közleményt adta ki: "Helló srácok! Van néhány friss hírünk számotokra! Bandánknak meg kellett válnia régi barátunktól, elvtársunktól, gitárosunktól, Niko Huusari-tól. Nehéz volt eleget tenni a Niko erre vonatkozó kérésének, de ő maga döntött így; ezért szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok. Mi is így teszünk. Sok banda kiteregeti minden szennyesét, de mi most kihasználnák privátszféránk előnyeit. Köszönünk Niko-nak mindent, amit a bandáért tett, és jövőbeni tevékenységei végett a legjobbakat kívánjuk neki. Egyúttal örömmel mutatjuk be új gitárosunkat, Juha-Pekka ‘J-P’ Pusát. J-P Karhulában él, és meglehetősen nagy, széleskörű tapasztalata van, miután számos bandában és projektben megfordul már".

Ville Wiren gitáros frontember így nyilatkozott: "Immáron J-P-vel és az ő tehetségével kiegészülve, bandánk nekilát a színpadok lerombolásának. J-P etekintetben már bizonyított a próbákon; sőt, az is nyilvánvalóvá vált, hogy egy rendkívüli készségekkel megáldott dalszerző. Így tehát mondanunk sem kell, mennyire várjuk már, hogy végre felvehessük új albumunkat".

A 2013-ban, Kotka városában alakult dallamos death / thrash metalista Evil Drive 2013 novemberében adta ki bemutatkozó EP-jét, ami nagy szenzációt keltett a finn médiában. Ezzel egyidőben jelent meg a banda 'Bullet' című videoklipje is, ami azonnali YouTube-slágerré vált, hasonlóan a 2014 nyarán bemutatott 'The Land Of The Dead' kisfilmhez.

Az Evil Drive a tavalyi év végén a dán Mighty Music kiadóhoz szerződött. 2016 januárjában megjelent a debütáló album, a 'Land Of The Dead', amiről bővebben itt írtunk.

Az új felállás egy Äänilaitos-beli stúdióban látott neki második nagylemeze rögzítésének. Az első új single-dal tehát 'Anti-Genocide' címmel jelent meg, de egyelőre semmit egyebet nem tudni a stúdióalbumról. A tervek szerint 2017 telén jelenhet meg az anyag.


Dal- és klip-premier: EVIL DRIVE - 'Anti-Genocide'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás