Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MARTYRDÖD - itt a svéd crust banda új videoklipje, a 'Handlöst Fallen Ängel'!


2016-12-21

A Martyrdöd zenekar hatodik nagylemezét a Southern Lord Records adta ki, 'List' címmel, november 25-én.

A 'List' észak-amerikai kiadását a Southern Lord Records eszközölte, 2016. november 25-én. Európában a La Familia, D-Takt és a Råpunk kiadók dobták piacra a lemezt, CD-n digitálisan és bakeliten. Az album néhány nappal a megjelenés előtt teljes egészében elérhetővé vált meghallgatás céljából; december közepén pedig debütált az új videoklip, ami a 'Handlöst Fallen Ängel' című számhoz készült, Jimmy Johansson rendezésében:

A black metalt crust-punk stílussal vegyítő Martyrdöd együttes a műfaj neves zenekarainak (Acursed, Miasmal, Agrimonia, Skitsystem) egyes zenészeiből állt össze. Debütáló 'In Extremis' albumuk, valamint későbbi 'Paranoia' és 'Eldopp' című nagylemezeik egyaránt tele vannak "erőteljes diszharmóniákkal és feszes felépítésű nótákkal". A csapat világszerte népes underground rajongótáborral bír.

A Martyrdöd jelenlegi felállása így néz ki:

Fredrik Reinedahl - basszusgitár
Jens Bäckelin - D-beat
Mikael Kjellman
- gitár, ének
Pontus Redig - gitár

 

A banda immáron leszervezte első 2017-es koncertjeit. Fellépnek például a finn-svéd Close-Up Båten cirkáló fesztiválon és a holland Netherlands Death Fest-en is. Hamarosan közzéteszik a hivatalos lemezbemutató turné részleteit is.


MARTYRDÖD - itt a svéd crust banda új videoklipje, a 'Handlöst Fallen Ängel'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás