Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a RED CAIN debütáló lemezét!


2016-11-27

A Calgary-beli Red Cain együttes november 25-én, pénteken adta ki bemutatkozó mini-lemezét.

A "lendületes és modern melodic-metal zenében utazó, európai gyökerekkel rendelkező" projekt két év szünet, és néhány tagcsere után tér vissza a színtérre. A banda felállását jelenleg William Lancaster karmester vezeti, egy tehetséges multi-instrumentalista, Rogan McAndrews társaságában. Őket kísérik az alapító tagok, Evgeniy Zayarny, Nikita Ryzhenkov és Samuel Royce.

Debütáló EP-jük - amit saját magukról neveztek el - november 25-én jelent meg. A négy-számos lemez egy "groove-okkal teli, gazdagon instrumentált, nagyzenekari témákban bővelkedő, drámai zenei kaland", aminek témáját "különféle kelet-európai, szláv mítológiák, legendák" adják, "a miszticizmus, a boszorkányság és a pogányság" jegyében.

A tracklista:
01. Guillotine (6:12)
02. Dead Aeon Requiem (5:45)
03. Hiraeth (5:17)
04. Unborn (7:03)

A lemezről ízelítőképpen elsőként a 'Hiraeth' [walesi kifejezés - jelentése: 'honvágy'] című szám szöveges videója jelent meg; de lentebb elérhető a hivatalos album-előzetes is. A vezető single-dalhoz később playthrough-videó is készült.

A banda a megjelenés napján teljes egészében közzétette az EP hanganyagát:

Bővebb infók a Red Cain együttesről és a kiadványról, a Facebook-on érhetők el. Az album rendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni.


Hallgasd végig a RED CAIN debütáló lemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás