Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACCEPT - itt a 'Fast As A Shark' performansz-klipje az új koncert DVD-ről!


2017-01-04

A legendás német metalbanda 2017. január 13-án a Nuclear Blast jóvoltából adja ki soron következő koncert-anyagát, a 'Restless And Live'-ot.

A live-albumra az Accept tavalyi Bang Your Head!!! fesztiválos (Balingen, Németország) fellépésének felvétele került fel. A 'Restless And Live' megjelenik DVD-n, Blu-rayen és dupla CD-n is.

Wolf Hoffmann gitáros elmondta: "2010-ben amikor újra összeálltunk, még nem tudtuk, mi fog kisülni a dologból... de azóta eltelt hat év, és kiadtunk három stúdiólemezt. Az utóbbi, a 'Blind Rage' egyenesen aranyérmes lett a toplistán; szóval panaszra véletlenül sincs okunk!. Az új, 'Restless And Live' című koncertlemez mindent összefoglal, amiről az Accept szólt, és szól a mai napig. Megállás nincs - a koncertezés tart minket életben; ezáltal vagyunk képesek átvészelni minden rosszat, ami a múltban történt. Ez a koncertfilm pedig tökéletesen dokumentálja azt az erőt és lendületet, ami az újrakezdésben is fontos szerepet játszott".

A januárban megjelenő koncert-kiadvány első ízelítőjeként alább megtekinthető a 'Stampede', a klasszikus 'Restless And Wild', a 'Pandemic' és a 'Fast As A Shark' című szám hivatalos performansz-klipje, egyenesen a DVD-ről. Íme a koncertlemez tracklistája:

01. Stampede
02. Stalingrad
03. London Leatherboys
04. Restless And Wild
05. Dying Breed
06. Final Journey
07. Shadow Soldiers
08. Losers And Winners
09. 200 Years
10. Midnight Mover
11. No Shelter
12. Princess Of The Dawn
13. Dark Side Of My Heart
14. Pandemic
15. Fast As A Shark
16. Metal Heart
17. Teutonic Terror
18. Balls To The Wall

A koncertlemez első hivatalos előzetesében Wolf Hoffmann és Andy Sneap producer nyilatkozik. A gitáros a következőket közli: "Amikor lebonyolítasz egy koncertet, nyilvánvalóan ki kell találnod, mi legyen a felvezető, és milyen legyen a zárás. A kettő közt pedig korlátozott mennyiségű dal áll rendelkezésedre, mivel - különösképpen a fesztiválokon - limitált időd van előadni a szettet. Amikor headliner bulikat rendezünk, és egy kisebb teremben kell fellépnünk, akkor egy kicsit több nótát is elő tudunk adni. Számomra ami érdekes, az az, hogy amikor elejétől a végéig meghallgatok egy koncertünket, egyáltalán nem tűnik fel semmi különbség a régi, 30 évvel ezelőtt írt dalaink, és az újabb, aktuálisabb számok stílusa és lendülete között! És a rajongók ugyanezt mondják nekem; szóval minden bizonnyal nagyon jó összhangban a teljes munkásságunk".

A második előzetesben Hoffmann a következőket mondja: "Tulajdonképpen sosem volt tervben ilyesmi - egyszerűen csak megtörtént. A Bang Your Head!!! stábja mindig rögzíti egy adott banda koncertjét; és ennek mi sem voltunk ellenére... Már korábban is jártunk itt, úgyhogy a jó hangulat is ismerős volt... Aztán később megkaptuk a felvételeket, és rájöttünk, hogy ez egy zseniális koncertfilm".

A harmadik előzetesben arról van szó, miképpen szerkesztették és vágták meg a DVD kép-anyagát:


ACCEPT - itt a 'Fast As A Shark' performansz-klipje az új koncert DVD-ről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás