Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Frontiers-hez igazolt a STEELHEART - tavaszra új album várható


2016-11-02

A veterán amerikai hard rock bandát az olasz kiadó vette szárnyai alá. A SteelHeart visszatérő stúdióalbuma 2017 tavaszára várható.

"Nagyon sokan kérdeztétek mostanában, mikor rögzít új albumot a Steelheart. Nos, az idő most jött el” adta hírül Miljenko Matijevic énekes. “Csodálatos lesz ez az utazás; érzem, hogy remekül fogunk szórakozni! Hogy ti se maradjatok ki semmiből, rendszeresen közzétesszük majd a frissebbnél frissebb videókat a stúdióból”.

Egyelőre nem tudni pontosan, kik fognak zenélni az új SteelHeart albumon, de az erre vonatkozó bejelentés hamarosan esedékes lesz.

Bort iszunk, és nagyon jól érezzük magunkat dalszerzés közben” - folytatta Miljenko. “Egy kicsit el is vagyunk árasztva, mivel már 41 dalunk készen áll az “Oké” kalapba, és még mindig nincs vége a munkálatoknak. Hamarosan komolyan ráfekszünk a szelekcióra, mert szeretnénk a lehető legtökéletesebb albumot továbbítani nektek”.

A SteelHeart visszatérő albumán - a kiadó közleménye szerint - "ugyanazt az energiát kapjuk vissza, amit a banda két első, klasszikussá vált albumán megismerhettünk". Emellett persze "napjaink lendületes, modern rockzenéjének hatása is visszaköszön az új nótákban".

Köszönet mindenkinek a támogatásért, és azért, hogy még ennyi év után is szeretitek a zenénket" - nyilatkozta az énekes. “Alig várjuk már, hogy visszahozzuk a varázslatot a zenébe, és az erőt a színpadra. Imádunk mindannyiótokat! Élvezzük együtt az életet!!!”.

Hamarosan jönnek a friss hírek...


A Frontiers-hez igazolt a STEELHEART - tavaszra új album várható
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás