Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Forever' című albummal tér vissza a CODE ORANGE - itt az új dal!


2017-01-05

A Roadrunner Records közzétette a Code Orange zenekar második albumán (a 2014-es 'I Am King' folytatásának) részleteit. Elkészült tehát a 'Forever', és megjelent az új klip is!

A 'Forever' című nagylemezt Jami Morgan dobos-énekes jelentette be, egy Rolling Stone magazinnak adott interjújában. A zenész elmondta: “Bármerre jártunk, sokan megszóltak minket: 'Ti nem vagytok elég jók ehhez; ti kevesek vagytok az ilyesmihez'... stb.. Erre mi mindig így feleltünk: 'Basszátok meg, itt vagyunk. És kurvára azt csinálunk, ami nekünk jól esik. Nincsenek szabályok'”.

A 'Forever' immáron előrendelhető különféle változatban - többek közt bakeliten és exkluzív merchandise-termékek formájában. Az előrendelők ingyenesen azonnal letölthetik az album címadó dalát, ami lentebb hivatalos videoklipen is megtekinthető.

A Will Yip producelésében, a Studio 4 (Conshohocken, PA, USA) falai között rgözített, és a keves Kurt Ballou által a GodCity Stúdióban (Salem, MA, USA) kevert 'Forever' "egy experimentális hardcore-hullámvasút, aminek fontosabb állomásai az olyan erőteljes tételek, mint a 'Bleeding In The Blur', a 'Kill The Creator' és a 'Spy'".

A Jami Morgan dobos-énekes, Eric Balderose gitáros-vokalista, Reba Meyers gitáros-vokalista és Joe Goldman basszer alkotta Code Orange világszerte nagy sikereket aratott egyedülálló, jövőbe mutató és egyben végtelenül agresszív muzsikájával. 2014 szeptemberében az alig huszonéves fiatalok alkotta csapat kiadta az 'I Am King' című mesterművet, amivel - minden zenei műfajt és korlátozást mellőzve - megalapozták végleges hangzásukat, ami a 'Forever' dalait is színessé, egyedivé teszi.

Íme a január folyamán megjelenő 'Forever' dallistája, valamint a címadó videoklip és a 'Bleeding In The Blur' dal premierje:

01. Forever
02. Kill The Creator
03. Real
04. Bleeding In The Blur
05. The Mud
06. The New Reality
07. Spy
08. Ugly
09. No One Is Untouchable
10. Hurt Goes On
11. dream2

 

Újabban kiadták a 'Kill The Creator' című szám animációs videoklipjét is, ami Brandon Allen Bolmer készített. Íme a premier:

 


'Forever' című albummal tér vissza a CODE ORANGE - itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás