Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A 'Haunted' 21. évfordulója alkalmából teljes egészében előadja a lemezt a SIX FEET UNDER


2016-11-02

A Six Feet Under idén ünnepli klasszikus 'Haunted' albuma 21. évfordulóját. Ennek alkalmából néhány válogatott koncerten a teljes lemezt előadják, a német 'X-Mas in Hell' turné keretében.

A Six Feet Under frontembere, Chris Barnes elmondta: "Nehéz elhinni, hogy 21 év telt el debütáló albumunk, a 'Haunted' megjelenése óta... Egyébként már a tavalyi évben megterveztük, hogy ennek alkalmából valami különleges dologgal készülünk rajongóinknak; és mivel még sosem próbálkoztunk ilyesmivel, úgy gondoltuk, jó kis kihívás lenne előadni teljes egészében ezt az epikus klasszikust! Ha tehát valakii közelében lesz a lentebb felsorolt koncerteknek, mindenképp ragadja meg az alkalmat, és ugorjon le hozzánk egy fasza bulira! Állati lesz, az garantált!".

A német bulikon az Acid Death, a Death Bed Confession és a From The Shores zenekarok kísérik a főbandát. Íme az 'X-Mas in Hell' nevezetű turné dátumai és állomásai:

A Six Feet Under nemrég kiadta válogatás-album sorozatának újabb részét, ami 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' címmel jelent meg, 2016. május 27-én. Erről bővebben itt írtunk.

Friss hír, hogy a banda nemrégiben nekilátott soron következő teljes értékű stúdióalbuma munkálatainak is. A 2017 tavaszán megjelenő, egyelőre cím nélküli lemez "az eddigi legbrutálisabb, legtöbb groove-ot felvonultató" SFU-anyagnak ígérkezik - közölte Barnes. Hamarosan jönnek a részletek!


A 'Haunted' 21. évfordulója alkalmából teljes egészében előadja a lemezt a SIX FEET UNDER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás