Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip az ex-Dragonforce énekessel felálló TANK zenekartól


2016-11-04

A brit power metalista Tank a tavalyi évben adta ki új, 'Valley of Tears' című albumát, aminek most a címadó dalához készült hivatalos videoklip:

A 'Valley of Tears' album - amiről részletesen itt írtunk - eredetileg 2015 szeptemberében jelent meg. Ezév decemberében "digitális deluxe" változatban is kiadásra kerül az anyag.

A lemez munkálatai során Mick Tucker és Cliff Evans gitárosok mellé érkezett az egykori Dragonforce / jelenlegi Skid Row énekes, ZP Theart, aki az elmúlt három esztendőben is aktív tagja volt a bandának (érkezéséről bővebben itt írtunk). Őket egészítette ki két újonnan csatlakozott tag, a Sodom ex-dobosa, Bobby Schottkowski és a Blind Guardian jelenlegi basszusgitárosa, Barend Courbois.

A 'Valley of Tears' ['Könnyek völgye'] címével kapcsolatban Evans korábban így nyilatkozott: "A 1973-as Yom Kippur-háború; azon belül is a híres tank-csata ihlette az album címét. A harc során az egyik oldal hatalmas ember-hátrányban állt, mégis dicsőséges győzelmet arattak. Érzésünk szerint, a Tank-féle metalzenei stílus szintén kiveszőben van, ezért mi magunknak is küzdenünk kell az éeltben maradásért. Reményeink szerint a 'Valley of Tears' más bandákra is inspiráló hatással lesz; így a rajongók sosem fogják elfejeteni, miről is szól az igazi metal!".


Új videoklip az ex-Dragonforce énekessel felálló TANK zenekartól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás