Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a BEHEADED új, 'Beast Incarnate' című albumát!


2017-01-27

A máltai brutál death metal-horda a Unique Leader Records jóvoltából jelentette meg ötödik stúdióalbumát.

A 'Beast Incarnate' című album egy "pokoli hangulatú, nyolc-számos produkció, ami felülmúlja a banda 2012-es 'Never To Dawn' lemezét, mind brutalitás, mind dallamosság tekintetében.

Az új lemezen mutatkozik be Davide Billia dobos és Simone Brigo gitáros, akik a "büntető riffekért és a pusztító ritmusokért" felelnek. Az olaszországi MKII Recording Stúdióban rögzítették. A keverést Ronnie Björnström (Teadeat, Bone Gnawer, Aeon) végezte, a svéd Enhanced Audio Productions stúdió falai között. A 'Beast Incarnate' alább látható lemezborítóját Gabriel Alegria Sabogal tervezte, a Beheaded-hez passzoló klasszicista stílusban.

A banda közleménye így szól: "A 'Beast Incarnate' albummal az volt a szándékunk, hogy mérföldkövet írjunk az úgynevezett mediterrán death metal műfajban. Egyúttal szerettük volna bebetonozni a Beheaded védjegyként szolgáló hangzását, amit az elmúlt 25 évben folyamatosan tökéletesítettünk, néhol messzemenő extrémitások révén. A 'Beast Incarnate' bandánk történelmének fontos állomása - visszaköszönnek rajta a '98-as 'Perpetual Mockery' album old-school melódiái és istenkáromló költészete, és egyben a 2005-ös 'Ominous Bloodline' technikás elemei is. Mindemellett méltó folytatása ez a lemez a legutóbbi, 'Never To Dawn' című anyagnak".

A 'Beast Incarnate' 2017. január 27-én, pénteken jelent meg, a Unique Leader Records gondozásában. Ízelítőképp alább elérhető a címadó szám hivatalos videoklipje, plusz a teljes album-stream:


Hallgasd végig a BEHEADED új, 'Beast Incarnate' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás