Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új videoklip a Gamma Ray két tagja által alapított THE UNITY zenekartól: 'Never Forget'


2017-09-01

A Gamma Ray-ből ismert dobos, Michael Ehré, és a banda gitárosa, Henjo Richter az Steamhammer/SPV kiadóval kötötte meg a Unity első lemezszerződését...

Richter és Ehré mellett Gianba Manenti énekes, Stef E (ex-Crossroads) gitáros, Jogi Sweers basszer és Sascha Onnen (ex-Mob Rules) billentyűs alkotja a The Unity felállását - ők mindannyian tagjai Ehré másik projektjének, a Love.Might.Kill-nek is.

"Számos közös koncert, és megszámlálhatatlan órányi próbateremben töltött idő után, Michael és rájöttünk, hogy meglehetősen egyforma hullámhosszon mozgunk - mind személyes, mind zenei szempontból. Így aztán úgy döntöttünk, jó ötlet lenne kibontakoztatni kreativitásunkat egy olyan bandában is, ami túlmutat a Gamma Ray-en. A Unity pedig tökéletes platformnak bizonyul mindehhez" - nyilatkozta nemrég Richter.

Michael Ehré hasonló lelkesedéssel közölte a következőket: "Nagyon örülünk, és nagyon büszkék vagyunk, hogy a SPV/Steamhammer munkatársainak személyében egy erős partnerre leltünk; egy olyan kiadóra, amely globális szinten is nagy elismerésnek örvend. Egyszerűen lenyűgöző mindazt a szenvedély, amivel Olly Hahn menedzseli ezt a céget immáron több évtizede. Nagyon várjuk már, hogy kollaborációnk meghozza első gyümölcsét, és learathassuk a Unity babérjait!".

Olly Hahn, a Steamhammer főnöke szintén nagy reményeket fűzött a Unity zenekarhoz: "A résztvevő zenészek kivételes tehetsége, dalszerző készsége és technikai tudása, egyszerűen tagadhatatlan. A Unity ezért is passzol annyira a Steamhammer csapatához. Izgalmas 2017-es év elé nézünk, az egyszer biztos!".

A Unity zenekarnak immáron saját honlapja is van - ez itt érhető el.

Az új banda 2017 tavaszára befejezte első nagylemezének munkálatait. Az album megjelenése 2017. május 5-én volt esedékes. Amire számítani kell: erőteljes hard rock, technikásan kidolgozott dalok, és végtelen lendület! Ezt prezentálja a banda legelső single-dala, a 'Rise And Fall', ami január 20-án látott napvilágot, szöveges videó formájában. A premier lentebb érhető el.

A lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Rise And Fall
02. No More Lies
03. God Of Temptation
04. Firesign
05. Always Just You
06. Close To Crazy
07. The Wishing Well
08. Edens Fall
09. Redeemer
10. Super Distortion
11. Killer Instinct
12. Never Forget

Később megjelent a 'No More Lies' című szám hivatalos videoklipje is:

Szeptember elsején közzétették a 'Never Forget' című szám kisfilmjét. Az új single szeptember 15-én megjelenik digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált, 7-hüvelykes bakeliten (rajta egy eddig nem hallott bónusz dallal).

Az alábbi plakáton megtekinthető a The Unity soron következő, Edguy-jal közöt turnéjának beosztása:


Új videoklip a Gamma Ray két tagja által alapított THE UNITY zenekartól: 'Never Forget'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás