Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

20 év után új nagylemezzel tér vissza a MORTA SKULD - itt az első friss dal!


2017-01-29

A veterán amerikai death metal banda elkészítette visszatérő nagylemezét, ami az 1997-es 'Surface' folytatása.

Az új Morta Skuld album a 'Wounds Deeper than Time' címet kapta. Az album 2017. február 17.-i kiadása végett a banda eredeti partnerével, a Peaceville Records-szal kötött szerződést.

A 'Wounds Deeper than Time' című nagylemezen a Morta Skuld "perfektre csiszolt, erőteljes, brutális, old-school beütésű death metal zenéje" hallható. Az album felvételei és a dalok keverése a Mercenary Stúdióban zajlott, Scott Creekmore hangmérnök közreműködésében.

Az alább látható lemezborítót az a Patrick Kachellek tervezte, aki a csapat visszatérő, 2014-es 'Serving Two Masters' című EP-jét is illusztrálta.

Az új Morta Skuld albumon Scott Willecke gitáros, AJ Lewandowski basszer és Eric House dobos kíséri a banda állandó frontemberét, David Gregor-t (gitár, ének).

A 'Wounds Deeper than Time' megjelenik CD-n, digitálisan és bakeliten is (ez utóbbit immáron elő lehet jegyezni a kiadó honlapján).

A tracklista:
01. Breathe In The Black
02. Hating Life
03. My Weakness
04. Against The Origin
05. In Judgment
06. Wounds Deeper Than Time
07. Scars Within
08. Devour The Chaos
09. Becoming One Flesh

Alább bele lehet hallgatni az új nótákba, valamint elérhető a legfrissebb premier, a 'Breathe In the Black' című szám:

A Morta Skuld 1900-ben alakult Milwaukee-ban. A '90-es években négy, mára kultikussá vált albumot adtak ki, a Peaceville Records, illetve annak legendás leaányvállalata, a Deaf Records gondozásában. Debütáló albumuk, a '93-as 'Dying Remains' az amerikai death metal-történelem egyik leginkább megbecsült kiadványa.


20 év után új nagylemezzel tér vissza a MORTA SKULD - itt az első friss dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás