Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AVERSIONS CROWN - itt a negyedik előzetes a 'Xenocide' albumhoz!


2017-01-16

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes január 20-án adja ki új nagylemezét, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.

A 'Xenocide' albumot Adam Merker producerrel vette fel a banda, a Brisbane-beli Anders Debeerz Stúdióban. A hanganyag keverését Mark Lewis (Whitechapel, DevilDriver, The Black Dahlia Murder) végezte, a floridai Audiohammer falai között.

Az új stúdióalbum első két ízelítője, az 'Ophiophagy' szöveges videója és a 'The Soulless Acolyte' single audiója. A premierek lentebb elérhetők, a lemez első hivatalos előzetesével egyetemben - ebben Mark Poida énekes és Jayden Mason dobos nyilatkozik az album címéről és dalszövegeiről. Kiderül például, hogy az új dalok koncepcióját "űrlényekkel kapcsolatos sztorik" adják. Frissen megjelent az interjú második, harmadik és negyedik része is, amiben a két tag a banda fejlődését ecseteli, illetve elmeséli a lemez borítójának történetét. Ezek mellett szintén lentebb érhető el az első hivatalos videoklip, ami a 'Prismatic Abyss' című számhoz készült.

A banda már november 25-én kiadott egy limitált, 7-inches mini-bakelitet, ami két korábban csak digitálisan megjelent dal kapott helyet (erről itt írtunk). A 'Xenocide' ezzel a kiadvánnyal együtt rendelhető meg, többek közt az iTunes-on, a Google Play-en és az Amazon-on. Az előrendelők ingyenesen letölthetik az 'Ophiophagy' és az 'Erebus' című single-dalokat.

Íme a 'Xenocide' borítója és dallistája:

01. Void
02. Prismatic Abyss
03. The Soulless Acolyte
04. Hybridization
05. Erebus
06. Ophiophagy
07. The Oracles Of Existence
08. Cynical Entity
09. Stillborn Existence
10. Cycles of Haruspex
11. Misery
12. Odium

A 2010-ben, Brisbane-ben alakult Aversions Crown az évek során a "gépesített brutalitás a kísérteties atmoszférák különleges elegyét" fejlesztette ki, köszönhetően három gitáros "fejenként egy-egy darab nyolchúrosának". A banda az elmúlt hónapokban "komoly mérföldeket tett meg" ausztrál és európai turnéja alatt; a műfaj olyan nagyjainak társaságában, mint a Thy Art Is Murder, a The Acacia Strain, az All Shall Perish és a Cattle Decapitation.

Az Aversions Crown legutóbbi albuma, a 2014. november 24-én megjelent 'Tyrant' a 2011-es debütáló 'Servitude' folytatása. Ezt követően a banda megújult felállással tért vissza a színre (erről részletesen itt számoltunk be), és jelenleg is Európában turnézik. A dátumok és állomások listája itt érhető el.


AVERSIONS CROWN - itt a negyedik előzetes a 'Xenocide' albumhoz!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás