Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: WESTFIELD MASSACRE - 'Respect Resistance'


2016-11-29

A Tommy Vext által alapított Westfield Massacre együttes bemutatta harmadik, 'Respect Resistance' című videoklipjét.

A klipet a Westfield Massacre 2016-os nyári turnéján forgatták (a Sevendust-tal és a Trivium-mal közös amerikai körúton). Ira Black (Metal Church / Lizzy Borden) gitárosnak ez az első videoklipje a W.M. színeiben.

A Morbid Angel és a Hate Eternal dobosa, Tim Yeung az egykori Divine Heresy énekes, Tommy Vext-tel közösen alapította meg a Westfield Massacre együttest, ami azóta a sokadik tagcserén esett át. A Westfield Massacre alap-felállását a Jon Oliva's Pain és a Circle II Circle köreiből ismert gitáros, Bill Hudson; valamint a Death Division pengetőse, Rick Di Marco egészítette ki. A csapat debütáló albumának produkciós munkálatai során a basszusgitárosi posztot eleinte az In This Moment és a Scar The Martyr tagja, Kyle Konkiel töltötte be; annak ellenére, hogy ő nem volt hivatalos tagja a Westfield Massacre-nek. Később Vext kivételével a teljes felállás lecserélődött: Konkiel helyére Erik Tisinger; Hudson posztjára Stephen Brewer érkezett; Yeung-ot pedig Dio Britto váltotta. A napokban egy ötödik tagot is bevett a banda: ő az egykori Lizzy Borden / Metal Church gitáros, Ira Black.

A csapat bemutatkozó albumának munkálatai Joseph McQueen producelésében zajlottak, az Echelon Stúdió falai között. A lemez április 29-én jelent meg, a független Urban Yeti Records kiadó gondozásában.
"Az Urban Yeti-vel kötött szerződés számomra önmagában egy nagyon izgalmas élmény. Saját életemet egyetlen szabály határozza meg: mindig oda menj, ahol szeretetre lelsz. Elképzeléseim tehát összeütköztek a Yeti-s srácok vízióival; így nagy örömömre szolgál, hogy velük dolgozhatok" - mondta Tommy Vext.

A Westfield Massacre névvel kapcsolatban Vext nemrég a következőket nyilatkozta: "Egy illusztrált regény nyomán jött a banda elnevezésének ötlete. Ezután rájöttünk, hogy a 'Westfield Massacre' címet viseli az 'American Horror Story' sorozat egyik epizódja is, melyben a fikcionális Westfield High iskolai lövöldözést mutatják be".

Bandája zenei irányzata kapcsán Vext így nyilatkozott: "Tradícionális amerikai metal-feelingre kell számítani, de ugyanakkor power metalt, melodic death metalt és metalcore-t is belevittünk a zenénkbe".

A legfrisebb hírek szerint a banda debütáló albuma - közvetlenül a megjelenés után - 3. helyen debütált az 'iTunes Metal' toplistán. Ennek apropójából a banda digitális formában is megjelentette az 'Underneath The Skin' című single-dalt, amiben nem más, mint a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe vendégeskedik. A dal lentebb meghallgatható; alább pedig elérhető a hivatalos videó, amiben Blthye és Vext, valamint az új gitáros, Ira Black látható a dal munkálatai közben:

A Westfield Massacre korábban bemutatta a 'Build Your Thrones' és a 'Time To Rise' videoklip premierjét:


Klip-premier: WESTFIELD MASSACRE - 'Respect Resistance'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás