Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Peter Iwers basszusgitáros kilépett az IN FLAMES-ből


2016-11-29

Iwers a jövőben "egyéb projektekre" szeretne fókuszálni.

A basszusgitáros közleménye így szól: "Ez az USA-turné lesz az én utolsó koncert-körutam az In Flames színeiben, úgyhogy gyertek el minél többen, hogy elbúcsúzhassunk egymástól. Majdnem 20 évig tartott ez a móka, és én mindörökké hálás lesznek részben Nektek, részben bandatársaimnak a végtelen támogatásért. Nélkületek nem válhattak volna valóra álmaim. Most azonban eljött az idő, hogy belevágjak egyéb zenei, illetve zenén kívül projektbe. A legjobbakat kívánom Niclas-nak, Anders-nek, Björn-nek és Joe-nak. Remélem, még sokszor összefutunk a jövőben!".

A 41 éves Peter Iwers 1997 óta volt az In Flames tagja. Elsőként a '99-es 'Colony' albumon játszott, legutóbb pedig az újonnan megjelent 'Battles' című lemezen zenélt. Testvére, Anders Iwers egykoron (1990-1992) szintén tagja volt az In Flames-nek - ő jelenleg a Dark Tranquillity-ben és a Tiamat-ban játszik. Peter és az In Flames jelenleg is gitárosa, Björn Gelotte közös tulajdonosai a göteborgi 2112 étteremnek.

Egyelőre nem tudni, ki lesz Peter utódja az In Flames-ben...


Peter Iwers basszusgitáros kilépett az IN FLAMES-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás