Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a THE CHARM THE FURY együttes új klipje, a 'Blood And Salt'!


2017-04-07

Az amszterdami metalbanda nemrég lemezszerződést kötött a Nuclear Blast-tal; pontosabban annak egyik leányvállalatával, az Arising Emipre Records-szal...

A The Charm The Fury második nagylemeze a 2013-as 'A Shade Of My Former Self' folytatása. A banda új albuma, a 'The Sick, Dumb & Happy' 2017. március 17-én jelent meg, az alábbi borítóval, amit Robert Sammelin "szürrealista képregény-művész" tervezett.

Az új albumot a belgiumi Wisseloord-ban rögzítették. A keverést a neves Josh Wilbur (Megadeth, Lamb Of God) és Stefan Glaumann (Within Temptation, Paradise Lost) végezte. A maszterizálást szintén két jól ismert hangmérnök-guru, Ted Jensen (Machine Head, Death Angel) és Brian 'Big Bass' Gardner (David Bowie, Gemini Syndrome) látta el, a new yorki Sterling Sound Stúdióban.

A tracklista:
01. Down On The Ropes
02. Echoes
03. Weaponized
04. No End In Sight
05. Blood And Salt
06. Corner Office Maniacs
07. The Future Need Us Not
08. Silent War
09. The Hell In Me
10. Songs Of Obscenity
11. Break And Dominate

"Ezzel a lemezzel azt a metal-hangzást szeretnénk beizzítani, amit a következő tíz évben megpróbálunk tökélyre fejleszteni. Visszatérünk a thrash-gyökerekhez, a fejrázós himnuszokhoz, és ahhoz a dalszerzői módhoz, ami a '80-as években naggyá tette ezt a műfajt" - közölte a banda.

A The Charm The Fury meglehetősen sokat fejlődött debütáló albumának felvétele óta. Az elmúlt négy évben felléptek Európa legnevesebb fesztiváljain, és még tovább moderinzálták, feljesztették egyébként is progresszív hangzásukat. A 21. századi gazdasági / politikai katasztrófáit megéneklő zenekar ezúttal is egy dühös, szívből jövően intenzív és agresszív albumot tett le az asztalra, azzal a céllal, hogy felkeltsék az embereket a digitális eszközök mellől, és lázadásra buzdítsák őket.

A The Charm The Fury új albumának első ízelítője a 'Down On The Ropes' című single-dal hivatalos videoklipje. Később megjelent az 'Echoes' kisfilmje is. Újabban napvilágot látott a 'Blood And Salt' videója, ami szintén elérhető lentebb.

Alább megtekinthető egy két ízelítő videó is:

A The Charm The Fury felállása így néz ki:

Caroline Westendorp - ének
Mathijs Tieken - dobok
Rolf Perdok - gitár
Martijn Slegtenhorst - gitár
Lucas Arnoldussen - basszusgitár


Itt a THE CHARM THE FURY együttes új klipje, a 'Blood And Salt'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás