Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szakított Heather Michele énekesnővel a HELION PRIME


2016-12-13

A Sacramento városából származó "sci-fi power metal" együttes egy nagylemez és egy EP után megvált eredeti front-asszonyától.

A Helion Prime Facebook-oldalán a következő közlemény jelent meg: "Pletyka-szinten már egy ideje lehetett sejteni a dolgot, de mostanra bizonyossá vált: Heather úgy döntött, szakít a bandával, és más projektekbe vág bele. Természetesen a legjobbakat kívánjuk neki, vigye bármerre is az útja; részünkről pedig annyit mondahatunk még: a Helion Prime ezzel nem ér véget. Maradjatok türelemmel, mert hamarosan nagy bejelentéssel szolgálhatunk, egy fantasztikus 2017-es esztendőt illetően! Tudjuk, hogy sokként és csalódásként érint ez most titeket, de tiszteletben kell tartanunk Heather döntését. Még egyszer mondjuk: a Helion Prime folytatja működését, a jövőben is olyan intenzitással, mint eddig. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit eddig elértünk, és izgatotta várjuk, mit hoz számunkra a jövő!".

Heather - aki tagja a szimfónikus metalista Graveshadow együttesnek is - az alábbiakat nyilatkozta: "Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szűntelen támogatást, amit a Helion Prime színeiben kaptam az elmúlt években! Ez a banda a ti lelkesedéseteknek és metalzene iránti rajongásotoknak köszönhetően érte el sikereit; tehát számomra is hatalmas megtiszteltetés volt, hogy része lehettem egy ilyen csodálatos projektnek. Csakis a legjobbakat tudom kívánni a srácoknak. Nincs kétségem affelől, hogy a csapat ezentúl is a csillagok hátán fog szárnyalni. Tartsátok nyitva a szemeteket és a fületeket, mivel a továbbiakban is komoly dolgokra számíthattok a Helion Prime zenekartól. Köszönöm még egyszer mindenkinek; minden jót nektek!".

A Helion Prime 2016 februárjában adta ki debütáló nagylemezét, amit a következő felállás rögzített: Heather Michele énekesnő, Jason Ashcraft gitáros, Jeremy Steinhouse basszer és Justin Herzer dobos.

Bővebben a 'Helion Prime' albumról itt írtunk.


Szakított Heather Michele énekesnővel a HELION PRIME
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás