Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAINTED SINNERS nevű banda élén tűnt fel az egykori Accept / Bonfire énekes, David Reece - friss ízelítők a debüt-albumhoz


2017-01-15

Reece új formációja február 24-én adja ki debütáló lemezét, az El Puerto Records jóvoltából.

A Sainted Sinners felállását egy híres gitáros, Frank Pané és az Axel Rudi Pell-banda billentyűse, Ferdy Doernberg teszi teljessé. Őket kíséri egy dinamikus ritmus-szekció, amit a Purpendicular tagjai, Malte Frederik Burkert basszusgitáros és egy magyar dobos tehetség, Hirleman Berci alkotnak.

A "rock 'n' roll színtiszta esszenciáját kivitelező" Sainted Sinners 2016 elején alakult, az öt zenész kollektív rock-legendák iránti rajongása nyomán. Az együttes zenéjében ennek megfelelően erős Deep Purple-, Led Zeppelin-, Rainbow-, UFO-, Whitesnake- és Van Halen-hatás érezhető.

"Amikor új banda megalapításán gondolkodtam, elsősorban egy olyan platform létrehozása volt a célom, amiben kompomisszumoktól mentesen követhetem természetes zenei ízlésemet. Először megírtam a dalokat, aztán magam köré gyűjtöttem azokat, akik a leginkább beleillenek ebbe az irányzatba" - emlékezik vissza Pané, aki első lépésként egykori bandatársát, David Reece-t kereste fel. "Lévén ő az egyik mindenkori kedvenc énekesem, egyértelmű volt a választás. Minden tekintetben tökéletesen együtt tudunk működni, és tiszteljük is egymást; ezért úgy döntöttünk, hogy közösen vezetjük ezt a zenekart".

A 'Sainted Sinners' az alábbi bortóval és dallistával jelenik meg:

01. Knight Of The Long Knives
02. Beauty In The Beast
03. Maybe She's Got Balls
04. We're All Sainted Sinners
05. Blue Lightning Man
06. The Love That I Have Found
07. Did You
08. In Need
09. Evangeline
10. Shine Diamond Girl
11. Truth Is A Lie

Az album dalait Pané és Reece producelte. A felvételek nagy része a németországi Sound Design Stúdióban zajlottak, Robbie Hochwind hangmérnök társaságában; az utó-munkálatokat Olaszországban, a Tanzan Music Stúdióban végezték, Mario Percudani felülgyete alatt. A maszterizálást szintén ez utóbbi stúdióban látta el Daniele Mandelli, 2016 őszén.

"Elmondhatatlanul büszke vagyok ezekre a dalokra! Érzésem szerint ezek a nóták kiváló reprezentációi a banda személyiségének" - foglalja össze Reece.

"Annak ellenére, hogy logisztikailag komoly távolság van köztük, mégis egységes bandaként tudtunk együttműködni; és sikerült is összehoznunk egy ígéretes debüt-albumot, amit remélhetőleg még sok hasonló fog követni" - teszi hozzá Pané.


SAINTED SINNERS nevű banda élén tűnt fel az egykori Accept / Bonfire énekes, David Reece - friss ízelítők a debüt-albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás