Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EDGE OF PARADISE - bemutatták a 'Mystery' videoklipjét


2017-04-21

Az Edge Of Paradise nevezetű kaliforniai hard rock / heavy metal banda bemutatta új lemeze legfrissebb kisfilmjét.

Az Edge Of Paradise új albuma 'Alive' címmel jelent meg, március 10-én. Az új lemezt a neves Chuck Johnson (Korn, Slipknot) producelte, és három szintén híres hangmérnök, Jay Ruston, Michael Wagener és Mike Plotnikoff keverte.

A banda korábban az alábbi közleményt adta: "Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ilyen hatalmas legendákkal dolgozhattunk ezen a lemezen; és nagy az önbizalmunk arra nézve, hogy a végeredmény az eddigi legizgalmasabb Edge Of Paradise anyag lett! Szeretnénk tehát bemutatni nektek a Paradise keményebb / indusztriálisabb oldalát, de egyúttal prezentálnánk bandánk dinamikusabb és dallamosabb hangzását! Beleadtunk mindenünket ebbe a néhány dalba; szóval alig várjuk már, hogy veletek vághassunk neki ennek az újabb fejezetnek!". 

Az 'Alive' első single-dala február 3-án, pénteken jelent meg. A címadó dalhoz készült videoklipet egy héttel később mutatták be - a premier lentebb elérhető.

Margarita Monet énekesnő elmondta: "Ez a dal rendkívül fertőzőre sikeredett, köszönhetően a kemény, ütős, indusztrális ritmusoknak, és a refrénnek, ami felpumpálja benned a vért! Az 'Alive' egyébként arról a digitális világról szól, amiben mi, emberek élünk, a kényelem és a nyereségvágy által megszállva... szép lassan véget vetve saját életünknek. Elveszünk a csábító virtuális valóságban, és elfelejtjük, milyenek is a valódi emberi érzelmek, interakciók. Sokszor érzem azt, milyen jó is lenne kitörni a hirdetések, társadalmi sztenderdek és az idő fogságából; venni egy jó nagy levegőt, és visszaemlékezni, milyen volt igazán ÉLNI! Személyes kapcsolatban lépni embertársainkkal és magával a világgal! Zene tekintetében egyébként a banda keményebb oldalát ismerhetitek meg ezen a lemezen; de némi indusztrális beütés is érezhető a dalokban, a dinamikán és a dallamos alap-hangzáson túl. Kétségkívül ez az eddigi legjobb lemezünk! Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy igazi szakemberekkel dolgozhattunk - biztosak vagyunk benne, hogy a végeredmény az eddigi legizgalamasabb Edge Of Paradise-kaland lett!".

Az 'Alive' EP megrendelhető az iTunes-on, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Alive
02. Dust To Dust
03. Mystery
04. Shade Of Crazy
05. Humanoid

Április közepén bemutatták a 'Dust To Dust' című szám szöveges videóját és 'Mystery' kisfilmjét is:

A 2011-ben alakult, eddig két stúdióalbumot jegyző Edge Of Paradise együttesről és a jövőbeni koncertekről bővebb infók itt érhetők el.


EDGE OF PARADISE - bemutatták a 'Mystery' videoklipjét
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás