Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A DARK FUNERAL nyerte el a P3 Guld díját


2017-01-29

A svédországi P3 Rádió idén is megrendezte saját díjátadóját. 'Az év legjobb rock / metal albuma' kategóriában ezúttal a Dark Funeral nyert.

A Dark Funeral a tavalyi évben megjelent visszatérő album, a 'Where Shadows Forever Reign' sikerei okán nyerte el a P3 Guld díjat. Az alábbi videóban a banda két tagja, Lord Ahriman és Chaq Mol látható a díj átvétele közben (az adást élőben közvetítette a svéd közszolgálati tévé, az SVT1).

"Köszönet a P3 Guld stábjának, a zsűrinek, és mindannyiótok, akik szavazataitokkal támogattatok minket!" - közölte a banda.

A Dark Funeral szinte napra pontosan 20 évvel debütáló albuma, a 'The Secrets Of The Black Arts' megjelenése után vonult ismét a stúdióba, ahol márciusra megszületett a 'Where Shadows Forever Reign' című anyag, amit június 3-án, pénteken adott ki a Century Media Records, a lent látható borítóval (minderről bővebben itt írtunk). A legfrissebb hírek szerint az új lemez felkerült a hivatalos német (#38) és svéd (#31) toplistára is - Németországban eddig ez a banda legmagasabb toplistás helyezése.


A DARK FUNERAL nyerte el a P3 Guld díját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás