Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

All-star koncertet rendeznek és GRIM REAPER dalt rögzítenek Steve Grimmett megsegítésére


2017-01-30

A néhány napja láb-amputáción átesett énekes és felesége, Millie Grimmett a kanadai Metal Voice magazin élő műsorában nyilatkozott.

Steve és Millie Grimmett - az ecuadori kórházból - hírt adott az énekes állapotáról (miután január közepén láb-amputáción esett át), és elárulta a jövőbeni terveket - mindez a fenti videóban látható. (A műsorban vendég volt Tony Dolan [Venom Inc.] és Neil Turbin [ex-Anthrax] is). 

Millie közleményéből kiderült, hogy április elsején all-star koncertet rendeznek férje megsegítésére, az angliai Swindon-ban, a Riff's Bárban. A koncert során Grimmett számos neves zenésztársa színpadra áll.

A pár másik bejeletése arra vonatkozik, hogy egy híres rockzenészekből álló szuper-group a közeljövőben újrarögzít egy Grim Reaper dalt, ezzel is hozzájárulván az énekes kórházi költségeinek fedezéséhez. A speciális stúdiózás ötlete Tony Dolan és Neil Turbin nevéhez fűződik. Rajtuk kívül az alábbi vendégzenészek szerepelnek majd az exkluzív feldolgozásban: Sy Keeler (Onslaught), Gary Holt (Slayer, Exodus), Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest), Doro Pesch, Lips (Anvil), Bobby Blitz (Overkill), Nick Bowcott (ex-Grim Reaper), John Gallagher (Raven), Mantas (Venom); a produceri munkákat pedig nem más, mint a legendás Chris Tsangarides (Judas Priest) látja el.

Millie mindemellett az alábbiakat közölte férje jelenlegi állapota kapcsán: "Steve-nek négy további operációra volt szüksége. A legutóbbit tegnap hajtották végre, abból a célból, hogy véglegesen kitisztítsák a sebet. Jelenleg úgy néz ki, a fertőzés mértéke stabilizálódott. A sebbel már többé gond, kivéve akkor, ha újra megnyílik; de az orvosok szerint tovább már nem terjed a fertőzés. A repülést egyébként nem engedélyezik Steve számára, legalább tíz nappal a fő operációt követően - ez pedig azt jelenti, hogy a leghamarabb pénteken repülhet haza. Ennek az az oka, hogy a magas légnyomás miatt fennáll a veszélye a sebek újonnani megnyílásának, és a vérzés elindulásának. Lévén az út - háztól házig - összesen 19 órába telik, elég megerőltető túráról van szó; így nem kockáztathatjuk Steve életét".

Steve Grimmett maga is szólt néhány szót a műdorban: "Szinte el sem hiszem, hogy az én ügyem ilyen sokat jelent más embereknek! Szavaim sincsenek erre, azon kívül, hogy hálásan köszönöm mindenkinek! Amint megkapom az új lábamat, megígérem, rendezünk egy hatalmas bulit!".

A rajongók néhány hete létrehoztak egy támogatói oldalt, aminek segítségével Steve egyre növekvő kórházi kezelési költségeit kívánják fedezni.


All-star koncertet rendeznek és GRIM REAPER dalt rögzítenek Steve Grimmett megsegítésére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás