Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEMON HUNTER - Billboard-listán az 'Outlive' album


2017-04-10

A Seattle-i metalbanda március 31-én adta ki új nagylemezét, amivel eddigi legmagasabb Billboard-helyezését érte el.

Tudjuk, hogy régóta vártok már erre; így most boldogan adhatjuk hírül: a nyolcadik Demon Hunter album 'Outlive' címmel jelenik meg március végén. Az albumot 2016 folyamán, egy éven keresztül rögzítettük; így nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre felszínre hozhatjuk az új dalokat. Egyúttal köszönjük Nektek, hogy lehetőséget biztosítottatok számunkra, és immáron 15 éve zenélhetünk!" - közölte korábban a banda.

A 2014-es 'Extremist' album (amiről itt írtunk) folytatása kétféle lemezborítóval látott napvilágot. A felső verzió a CD-t és a digitális kiadványt fedi; míg az alsó az LP-változathoz tartozik. Az 'Outlive' emellett megjelent speciális box-szettben, amiben bónusz dokumentációs DVD, két bónusz track, ajándék képeslapok, poszter, fejkendő, gyűrű stb. található. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az első heti lemezeladási statisztikákból kiderült, hogy a Demon Hunter eddigi legmagasabb Billboard-listás helyezését érte el. Az 'Outlive' egy hét alatt több mint 19,000 példányban kelt el az Államokban; ezzel a hivatalos toplista 25. helyén végzett.

A tracklista:
01. Trying Times
02. Jesus Wept
03. Cold Winter Sun
04. Died In My Sleep
05. Half As Dead
06. Cold Blood
07. One Step Behind
08. Raining Down
09. The End
10. One Less
11. Patience
12. Slight The Odds

A banda nemrég bemutatta a 'Cold Winter Sun' című szám hivatalos videoklipjét; frissen pedig megjelent a 'Died In My Sleep' videója és a 'Half As Dead' audiója is. A premierek lentebb elérhetők.

A Demon Hunter várhatóan ősszel indul hivatalos lemezbemutató turnéra. A nyár folyamán csak néhány exkluzív fesztivál-fellépést ejtenek meg - köztük lesz a Chicago Open Air-es performansz (júl. 16.), aminek során a KISS, a Korn, Ozzy Osbourne, a Slayer és Rob Zombie társaságában állank színpadra, az Illinois-i Toyota Parkban.

 


DEMON HUNTER - Billboard-listán az 'Outlive' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás