Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BOKASSA - 'Divide & Conquer' című albummal debütál a norvég "stoner-punk" banda


2017-03-03

A Bokassa első nagylemeze március 25-én jelenik meg, az All Good Clean Records gondozásában. Frissen bemutatták az album új single-dalát!

A 32 perces 'Divide & Conquer' albumot a Bokassa tagjai producelték. A hanganyag keverését és maszterizálását Morten Fjeld végezte el, a Fjeld Audio stúdióban. A Trondheim-beli trió dalaiban a punk, a hardcore, a thrash és a stoner rock műfajok egyes elemei vegyülnek.

A Bokassa a 2016-os Lemezboltok Napja alkalmával mutatkozott be, egy 'Make Music Great Again' című kislemezzel. Első teljes értékű stúdióalbumukon "lüktető punk-rock zene, és kemény riffekkel felvértezett, dallamos stoner metal" keveredik. A lemez megjelenik digitálisan, és 300 példányszámra limitált bakeliten (ebből az első 100 kézzel számozott). Az előrendelést itt lehet leadni.

Ízelítőképpen a 'Divide & Conquer' albumhoz alább elérhető a 'Walker Texas Danger' című szám hivatalos videoklipje, amit Espen Skagen rendezett. Szintén lentebb lehet meghallgatni a 'Crocsodile Dundee' című számot.


BOKASSA - 'Divide & Conquer' című albummal debütál a norvég
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás