Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'SIX' című albummal tér vissza a DREAM EVIL - itt a friss dal-premier!


2017-05-19

A svéd metalbanda hét év elteltével rögzítette újabb, hatodik nagylemezét, amit stílszerűen 'SIX'-nek neveztek el. A 'SIX' május 26-án lát napvilágot, a Century Media Records által.

Hasonlóan a 2010-es 'In the Night' album gyakorlatának sikeréhez, a 'SIX' producere is maga a Dream Evil gitárosa, a híres hagntechnikus, Fredrik Nordström volt. Az új Dream Evil album tehát abban a Studio Fredman-ban készült, ami számtalan modern metal-mestermű szülőhelye (többek közt olyan bandák dolgoztak már itt, mint az In Flames, az Arch Enemy, a HammerFall, az At The Gates, a Dimmu Borgir és a Powerwolf, de megemlíthető az Architects és a Bring Me The Horizon is).

A Dream Evil az alábbi közleményt adta új stúdióalbuma kapcsán: “Végre eljött az idő! HAT évvel legutóbbi, 'In the Night' című lemezünk megjelenése után nekiláthattunk hatodik albumunk, a 'SIX' munkálatainak.  Persze tisztában vagyunk vele, hogy sok időbe telt, mire kihúztuk az ujjainkat a seggünkből, de nem kell már tovább várnotok! Emellett abban is biztosak lehettek, hogy megérte a sokévnyi türelem... Május 26-án eljön tehát az idő: megjelenik a 'SIX'!”.

Az új album borítóját a banda állandósult partnere, a híres Gustavo Sazes (Arch Enemy, Amaranthe, Firewind, stb.) készítette.

A Dream Evil nemrég megfilmesítette az új album első single-dalát. A bandáról elnevezett dal videoklipjét nem más, mint Patric Ullaeus (In Flames, Lacuna Coil, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Within Temptation) rendezte, hasonlóan az április végén bemutatott 'Antidote' kisfilmhez. Alább elérhetők a premierek, valamint megtekinthető az első album-trailer:

Május 26-án egyúttal megjelenik a banda egyik legsikeresebb (harmadik) albuma, a 'The Book of Heavy Metal' újrakiadása; méghozzá most először bakelitlemezen. A sokak által modern heavy metal klasszikusnak tartott, 2004-es album 180 grammos fekete színű LP-n lát újra napvilágot, bónuszként kiegészítve a teljes remaszterizált CD-vel. Előrendelési infók hamarosan...


'SIX' című albummal tér vissza a DREAM EVIL - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás