Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'shutdown.exe' című albummal jelentkezett a 3TEETH - itt a teljes stream!


2017-05-20

A los angelesi indusztriális metalbanda május 19-én jelentette meg második stúdióalbumát, az OMF Records kiadó jóvoltából.

A 3Teeth 'shutdown.exe' című lemeze a banda 2014-es debütáló albumának folytatása. Az új albumot a banda tagjai producelték, és Sean Beavan (Nine Inch Nails, Marilyn Manson, A Perfect Circle) keverte. A maszterizálást Howie Wienberg (Deftones, Nirvana, Pantera, Smashing Pumpkins, Soundgarden) végezte. A lemezre 13 friss hangzású, modern synth-rock / indusztriális metal-dal került fel, az "instrumentális fusion stílusban előadott hangszerelt káosz" jegyében.

"A 3Teeth jóval több mint a banda hatásainak egyvelege. Ez a zenekar az elkerülhetetlenség hangját biztosítja. Amit itt halluk, az a düh viharja, az ember és a gépezet zenéje, a metal és a színtiszta ritmusok kivonata” - nyilatkozta a mixer, Sean Beavan.

A 'shutdown.exe' koncepciója kapcsán a 3Teeth frontembere, Alexis Mincolla elmondta: “Az album a valóság végleges felszámolásának ideája köré épül. Olyan perspektívákból közelítjük meg a feldolgozott témákat, melyeket az emberek valósnak gondolnak; de ebben nagyot tévednek...".

A 2013-ban, Los Angeles-ben alakult 3Teeth Alexis Mincolla (ének), Xavier Swafford (szintetizátorok), Andrew Means (dobok) és Chase Brawner (gitár) művészi kollaborációja. A ‘90-es évek indusztriális színtere (Ministry, Nine Inch Nails, stb.) által inspirált zenekar egyedi, agresszív hangzással és meglehetősen kifejező vizuáis megjelenéssel operál. Mindezt cinikus humorral és provokatív propagandával ötvözik.

Miután lezajlott 2016-os USA-turnéjuk (a legendás Tool kíséretében), nekiláttak a 'shutdown.exe' munkálatainak. A 3Teeth új albuma egyébként már az év elején az indusztrális metal-szcéna egyik legígéretesebb kiadványának ígérkezett; ez pedig minden bizonnyal be is igazolódik a jövőben.

A tracklista:
01. Divine Weapon
02. Pit Of Fire
03. Atrophy
04. Oblivion Coil
05. Shutdown
06. Degrade
07. Tower Of Disease
08. Tabula Umbra
09. Voiceless
10. SlaveGod
11. Insubstantia
12. B.O.A.
13. Away From Me

Alább megtekinthető az 'Athropy' című szám hivatalos videoklipje, valamint elérhető a 'Shutdown' és az 'Away From Me' újonnan megjelent kisfilmje is:

 

A teljes albumot meghallgathatni, valamint a banda turné-beosztását megtekinteni itt lehet.


'shutdown.exe' című albummal jelentkezett a 3TEETH - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás