Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A LUCIFER új tagja: Nicke Andersson (Entombed, The Hellacopters, Imperial State Electric)


2017-03-09

A klasszikus hard rock stílusú, berlini Lucifer zenekar megvált két gitárosától; helyükre pedig egy neves zenészt jelentett be.

A Lucifer aktuális közleménye így szól: "A hír igaz: a 'Lucifer I' fejezete lezárult. A Lucifer közös megegyezéssel szakított Gaz Jennings gitárossal és Andy Prestidge dobossal. Velük közösen egy varázslatos élményen vagyunk túl. A dolog jobbik fele pedig az, hogy a csillagok ismét összeálltak: Johanna [Sadonis, alapító / énekesnő] maga mellé vette Nicke Andersson-t [Entombed, The Hellacopters, Imperial State Electric, stb.], hogy közösen megírják a 'Lucifer II' című albumot. Nicke, Joanna és Robin [Tiderbrink, gitáros] még ebben a hónapban összefutnak valahol Svédországban, hogy felvegyenek néhány vadonatúj dalt. Ezek várhatóan még tavasszal megjelennek, annak érdekében, hogy némi ízelítőt adjunk a közelgő dolgokból. Nicke egyébként egyúttal a dobos-posztot is ellátja. Maradjatok türelemmel; hamarosan jönnek a friss hírek!".

Az ígéretes, de meglehetősen rövid életű The Oath együttes énekesnője, Johanna Sadonis alapította az Lucifer-t, ami 2015 februárjában adta ki bemutatkozó, 7-inches bakelit-kislemezét, 'Anubis / Morning Star' címmel. Az új banda ezt megelőzően, január folyamán látott neki első nagylemeze rögzítésének - ennek megjelenése 2015. június 16-án volt esedékes. A lemezcím: 'Lucifer I', a kiadó: Rise Above Records. Minderről bővebben itt írtunk.


A LUCIFER új tagja: Nicke Andersson (Entombed, The Hellacopters, Imperial State Electric)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás