Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a 'You Leech' koncert-klipje az EKTOMORF új DVD-jéről!


2017-08-03

Farkas Zoli és bandája 'Warpath' címmel adta ki az új koncert-anyagot augusztus 25-én.

A 'Warpath' című CD / DVD kiadványra az Ektomorf 2016-os Wacken Open Air fesztiválos fellépésének teljes egésze került fel. Emellett egy 60 perces, "brutálisan őszinte és iszonyatosan szórakoztató színfalak mögötti dokumentáció is helyet kapott a korongon: az Ektomorf turné-életét feldolgozó film a 'Live And Life On The Road' címet viseli. A CD és a DVD hanganyagát ezúttal is a banda régi partnere, a neves Tue Madsen keverte, a dániai Antfarm Stúdióban. A kiadványra itt lehet leadni az előrendelést.

Íme az augusztus 25-én megjelenő 'Warpath' tartalma:

01. Aggressor (live)
02. Move On (live)
03. Ambush In The Night (live)
04. Holocaust (live)
05. Black Flag (live)
06. Evil By Nature (live)
07. United Nations (live)
08. Leech (live)
09. Fuck You All (live)
10. I Know Them (live)
11. Outcast
+ 'Live And Life On The Road' (road-movie; csak a DVD-n)

A kiadványt az AFM Records oldalán lehet megrendelni. Alább megtekinthető a hivatalos előzetes; a 'Holocaust' és a 'You Leech' című szám performansz-klipje, valamint egy frissebb kedvcsináló, amit júliusban osztott meg a banda:

Az Ektomorf október és november vége között, egy hónapon keresztül járta Európa nagyvárosait. A turnén a banda új, 'Aggressor' című lemezét mutatta be. Az album - amit a Tue Madsen (Dark Tranquillity, Heaven Shall Burn, Sick Of It All) producelt - 2015. október 23-án, az AFM Records jóvoltából jelent meg. Az lemezről bővebben itt írtunk.

Az őszi körúton három speciális vendég, a Hemlock zenekar, a magyar Hot Beaver és az Arise In Chaos kísért a főbandát. A turné október 27-én a debreceni Roncsbárba is elért.

Az Ektomorf ezt megelőzően, március és április folyamán az USA-ban turnézott, szintén a Hemlock zenekar kíséretében. Az "amerikai-magyar groove metal-roham"-ként meghirdetett körút március 10-én vette kezdetét Kansas City-ben, és április 23-án ért véget az Iowa-beli Des Moines-ban.

Hamarosan bejelentik a jövőbeni terveket!


Itt a 'You Leech' koncert-klipje az EKTOMORF új DVD-jéről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás