Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DANZIG - Billboard top 20-ban a 'Black Laden Crown' album


2017-06-08

Glenn Danzig és bandája nemrég kiadta új, teljes értékű nagylemezét, ami az első a 2010-es 'Deth Red Sabaoth' óta.

Miután Glenn Danzig részt vett a történelmi Misfits-reunion turnén (ami a tavalyi évben több amerikai fesztiválon is megvalósult), a veterán zenész úgy döntött, megírja és felveszi eredeti bandája, a Danzig soron következő stúdiólemezét.

A 2010-es 'Deth Red Sabaoth' folytatása 'Black Laden Crown' címmel jelent meg, rajta 50 percnyi vadonatúj muzsikával. A május 26.-i kiadásért az Evilive / Nuclear Blast Entertainment felelt. Alább megtekinthető a lemez borítója és dallistája:

01. Black Laden Crown
02. Eyes Ripping Fire
03. Devil On Hwy 9
04. Last Ride
05. The Witching Hour
06. But A Nightmare
07. Skulls & Daisies
08. Blackness Falls
09. Pull The Sun

A lemez itt lehet megrendelni - ehhez ízelítőképpen pedig alább meghallgatható két vadonatúj single, a 'Devil On Hwy 9' és 'Last Ride'.

Mint az a legfrissebb statisztikákból kiderült, a 'Black Laden Crown' előkelő, 20. helyen végzett az amerikai top 100-as Billboard-listán; emellett pedig felkerült a német zenei chart 35. helyére is.
"Köszönet minden elkötelezett, die-hard Danzig rajongónak, amiért most ilyen fantasztikus hírekkel szolgáltak nekem. Pont olyan érzés ez, mint amikor a 'How The Gods Kill' bejutott a Billboard top 20-ban, éppen 25 évvel ezelőtt" - nyilatkozta Danzig.

Az idei év fémjelzi a klasszikus 'Danzig III: How The Gods Kill' album megjelenésének 25. évfordulóját; aminek alkalmából Glenn bandája a nyár folyamán néhány exkluzív koncertet ad. A 'How The Gods Kill' az első Danzig album album volt, ami bekerült a Billboard-lista első 30 helyezettje közé; egyben az első, amit teljes egészében maga a frontember producelt.

Glenn Danzig az idei évben is megrendezte a Blackest Of The Black fesztivált (a kaliforniai Silverado-beli Oak Canyon Parkban, május 26. és 27. között) - erről bővebben itt írtunk.

A Danzig 2015 novemberében kiadott egy speciális feldolgozás-albumot, 'Skeletons' címmel - erről itt írtunk.


DANZIG - Billboard top 20-ban a 'Black Laden Crown' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás