Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VHÄLDEMAR - új klipet osztott meg a spanyol power metal banda


2017-05-04

A Vhäldemar nemrég a Fighter Records-szal kötött több albumra szóló lemezszerződést...

A Fighter Records nemrég újra kiadta a Vhäldemar első két nagylemezét, valamint egy vadonatúj stúdióabumot, ami az 'Against All Kings' címet viseli. Az újrakiadások április 21-én láttak napvilágot; míg az új nagylemez megjelenése októberre várható.

Az 1999-ben, Barakaldo baszk városában alakult Vhäldemar Spanyolország egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő power metal bandája. Eddig négy, kritikusok által is magasan elismert albumot adtak ki, széleskörűt hírnévre szert tévén. A Fighter Records most egy 2 CD-s szettben jelenteti meg újra a banda klasszikussá vált debütáló albumait, a 'Fight to the End'-et (2002) és az 'I Made My Own Hell'-t (2003) - természetesen jónéhány bónusz track-kel kiegészítve.

Vadonatúj nagylemezük, az 'Against All Kings' már márciusban megszületett; de a hivatalos, októberi megjelenést megelőzően (május 4-én) a banda piacra dobott egy ízelítő EP-t, amin a teljes album három dala is helyet kap. Az 'Old King's Visions' címmel ellátott EP-CD mindössze 600 példányszámban jelenik meg, rajta az alábbi tételekkel:

01. 1366 (Old King´s Visions Part V)
02. I Will Stand Forever
03. Intro
04. Howling at the Moon
05. Gorgar (Helloween feldolgozás)

Alább meghallgatható a 'Hoeling At The Moon' című szám; frissen pedig megjelent az '1366 (Old King's Visions Part V)' hivatalos videoklipje:

Hamarosan jönnek a friss hírek...


VHÄLDEMAR - új klipet osztott meg a spanyol power metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás